ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
konu başlığı saçma gibi gelicek ama genelde korku filmlerindne hoşlananlar ve müdavimleri filmlerden korkmak yerine eyleniolar.
işin garip yanı günlük hayatta pek bişiden korktuum söylenemez ama ben izlerken o birkaç saat bitmek bilmio . herhalde yönetmen çekerken şurda insanlar korksun dediği her noktada zıplıorum :) sizin görüşleriniz nedir?
16 Ekim 2005 01:49
witch®
pek sewmem o yusden de seyretmem!
yoksa korkuorum da mi seyretmiorum acaba?!?
16 Ekim 2005 01:50
bootes
euhehu
ben direk korktuumdan gitmiorum walla. hayır korkum filmde kalsa tamam uyurkende film aklına gelmezki bi insanın
16 Ekim 2005 01:52
witch®
bilincaltina yerlesio demek ki! =)
16 Ekim 2005 01:53
bootes
ben direk manyak olıorum filmden sora film arasında film sırasında :)
16 Ekim 2005 01:55
damla
off nası..ring...the others...haunted hill...ülüm oyunu...bunlarda korktun harbiden..arişivimin en karanlık yerlerindeler:)
16 Ekim 2005 01:55
bootes
aaaaaaaa ekzorsist in türkiye versyonu bitirmiştiiiir
ama orjinalinden sora 1 hafta rahat uyuyamadım
16 Ekim 2005 01:56
witch®
o zmn sen her ay bir filme gitsen sonunda sen de bi korku filmi karakterine donusebilirsin demek ki can ya da bakirkoy'e doru yol alabilirsin! ;)
hihohiho =))
16 Ekim 2005 01:56
bootes
ya others falan korku diil bence
gerçi korku filmleri baya bi ayrılıo dallara aslında. horor mış teen slahingmiydi neydi scream modeli filmler , vs vs vs
16 Ekim 2005 01:58
damla
ya bence ölüm oyunu mükemmeldi..yani bi kaç gün yanlız kalamadım..öok gerçekçiydi.ben ki her hafta kendime korku filmi gecesi yaparım.yedim yuttum korku filmlerini..sadistçe bi duyguyla hastayım korku filmlerine.sanki stresimiz yokmulş gibi hayatta yeterince:)trafik,okul,ev derlser,ortakantin:):):):)):
16 Ekim 2005 01:58
witch®
faworim scream! =)
hem korku filmi izliosun hem de sacmaliklara guluosun! ;)
16 Ekim 2005 01:59
bootes
ben her ay 1 korku filmine gidicem yokyaa :P
ama dediğin doğru acaip biişiler oluo ciddi bi korku filmini ( ne demekse o) korkucam tribine girip izlediimde . :) bakırköy daha yakın zaten bi kaç tahta eksik .)
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/151
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.