iyi derecede turk kahvesi yaparım..falda bakarım :)))
11 Ekim 2007 00:24
porcelain babé
bu sefer çok daha farklı.döneceğim yer ankaraysa niye gidiyim ki? gidip de aynı yola döndüysem,yanlışa saptıysam,bir hatayı bir kez daha yaptıysam veya tamamen masumsam...saçmalıyorum...
11 Ekim 2007 02:18
doğangörünümlüşahin
bayram namazından sonra rakı sofrasını kurmayı düşünenler...
111 Ekim 2007 02:31
off the record
buyrun benim
11 Ekim 2007 02:43
mona roza
hic yapmadim..yapamamda..bayramda yolumu gozleyenim cok..gecen sene ziyaretine gittiklerimin cogu yok artik..kalanlari belki de son gorusum olacak..bilet bulamadim,8 saatlik yolu trenle 14 saatte gidicem..ama olsun,deger..ailemsiz bi bayram geciremem ben.dayanamam bu kadar onemli benim icin..
11 Ekim 2007 02:54
penguen
bayramda gitmiyorum zaten ramazanda da oruc tutmamistim
11 Ekim 2007 06:23
ssheymaa
ilk defa ailemden ayrı bi bayram geçircem. işin ilginç tarafı burda kimsem yok şu anda. sanırım ilk defa bi bayram sabahına yalnız uyancam. zor mu olacak kolay mı bilemiyorum ama uzun bi süredir böyle bi yalnızlığa ihtiyacım vardı. iyi olacak iyi...
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/15099
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.