ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
Hey yavrum hey ne günlerdi bea..Filmi de güzeldi..
Fragman
Ve Mortal Combat'ın gaza getiren süper şarkısı:DHer şey bununla başladı:D
(1) 10 Ekim 2007 14:04 ~ 10 Ekim 2007 15:51
aslan67
Diğer başlık için özür dilerim elim kaymış:D
10 Ekim 2007 14:05 ~ 10 Ekim 2007 14:08
aslan67
Film ile ilgili bilgiler:
Ölümcül Dövüş II / Mortal Combat Annihilation (1998)
Robin Shou , Talisa Ssota , Brian Thompson , Sandra Hess \Mortal Combat\ serisinin bu ikinci filminde kahramanlarımız Dünya\'yı kurtarmanın sevincini yaşarlarken birden gördükleri karşısında hayrete düşerler. Diğer boyuttan gelen düşmanları ait oldukları yere göndermişlerdi fakat oradaki en kuvvetli gücün tekrar bu boyuta geçmesi ve savaş yeni başlıyor demesi hiç hessapta yoktu. Bu kez düşman çok daha yenilmezdi ve dövüşçülerin tek silahları cesaretleriydi. Bol miktarda dövüş ve aksiyon sahneleri olan \Ölümcül Dövüş II\ türünün hayranları için bire bir.
Yapım : 1997, ABD
Tür : Aksiyon / Fantastik / Macera
Yönetmen : John R. Leonetti
Senaryo : John Tobias, Brent V. Friedman, Bryce Zabel, Lawrence Kasanoff
Oyuncular : James Remar, Talisa Soto, Robin Shou, Sandra Hess, Brian Thompson, Musetta Vander, Marjean Holden, Chris Conrad
Yapımcı : Lawrence Kasanoff
Görüntü Yönetmeni : Matthew F. Leonetti
Müzik : George S. Clinton
Süre : 1 saat, 31 dk.
Gösterim Tarihi : 21 Kasım 1997
(1) 10 Ekim 2007 14:07 ~ 10 Ekim 2007 14:08
sphinx®
güzel oyun :D
10 Ekim 2007 14:21
bart-
asdaskjhdasd :D
ömer öle bi gaza gelmişsinki yanlış açmıssın :D
dediğini yapıyosun bakıyorum..
10 Ekim 2007 14:34
aslan67
tabi lan:D
dinlesene şu müziği ofofof gayış gibi müzik:D
bart- demis ki:
asdaskjhdasd :D
ömer öle bi gaza gelmişsinki yanlış açmıssın :D
dediğini yapıyosun bakıyorum..
10 Ekim 2007 15:52
suigeneris
bide maverick die bi film var:D
10 Ekim 2007 16:20
xxx_xxx
street fighter ile mortal kombat kim unutabilirki bunları efsane bunlar ya
10 Ekim 2007 17:05
aslan67
evet ailecek severek izliyoruz:D
bir de pirates of silicon valley diye bir film var:D
suigeneris demis ki:
bide maverick die bi film var:D
10 Ekim 2007 17:19
mırıltı.jj
pembe sonya yeşil sonyaya karşı,evet iki salak kız bu oyunu oynadığında başka yarışmacı seçilmezdi nedense hey allaım ya...
aduket yaptım olm naberr=D
10 Ekim 2007 20:31
souvereign jr.
unutmuşuz valla mortal combat'ı. :) sub zero ile scorpion'u çok severdim ben , buz atan hangisiydi? en çok onu alırdım oynarken. :) şarkısı çok güzel ya... ateri zamanındaki vazgeçilmez oyun...
11 Ekim 2007 00:09
aslan67
valla hatırlamıyorum o herifi de
rica ederim:)sizinle beraber hep daha iyiye:)
yosamite demis ki:
anaaaaaaam :D filmine bayılırım ben bunun bee, süper süğğper..
yaw benim aklıma dövüştükten sonra ufak bir kağıda imza atarak çalım atan gözlüklü deliğanlı geliiiiy...neydi o la :D adı ne ki ?
sağol ömer ;)
11 Ekim 2007 00:54
jan
en çok johnny cage i severdim , 2.filmin başında shao kan mıdır nedir çıtork diye büküvermişti belini adamcağızın..film benim için orada bitmişti :)))
11 Ekim 2007 04:42
jan
eheh bir de ilk filmde johnny cage in goro ya bir ofsayt vuruşu vardır ki evlere şenliktir :D
11 Ekim 2007 04:47
alcohol
ya beyler ben bu muzigi indirmek istiyorum ama en ustte Ve Mortal Combat'ın gaza getiren süper şarkısı:DHer şey bununla başladı:D yazıyor ama altı bos gozukuyor bende acil yardım lzm lutfen
9 Mayıs 2008 22:16
aslan67
Zaten o boş gözüken yerde youtube videosu vardı,youtube'a erişim engellendiği için boş görünüyor aslında dolu:P
Ayrıca zaten bu başlıktan indiremezsin ki bu müziği neden bu kadar heyecanlandın anlamadım:)
limewire ya da emule gibi bir program yardımıyla mortal combat soundtrack diye aratarak indirebilirsin..
alcohol demis ki: ya beyler ben bu muzigi indirmek istiyorum ama en ustte Ve Mortal Combat'ın gaza getiren süper şarkısı:DHer şey bununla başladı:D yazıyor ama altı bos gozukuyor bende acil yardım lzm lutfen
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/15091
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!