olm gönderin göndermesine de bu mesajı benden başka kim alkışladı ben onu merak ettim bir an için:D
hayda.bre demis ki:
Banada arkadaşdan geldi.Yiyen arkadaşlara geçmiş olsun :D
Bol olan kontörlerinizi lütfen aslan67 gönderin :D
10 Ekim 2007 12:40
mmc
türkcellde bence benzer bir kampanya yapmalı:=))) o gençlerde bundan mahrum kalmamalı
10 Ekim 2007 12:50
barışcıl atom™
bana 10 kişiye yolla 50 kontör gelir dediler
e-postalardan sonra bide bu çıktı
10 Ekim 2007 13:06
zifir
benimde eskişehirde olma talihsizmligimle telefonuma her 10 dkkada bi böyle mesaj geliyo..hayır o degil arkadaslarımın zeka seviyesinden sphe ediyorum..feci derecede uzuluyorum:)
110 Ekim 2007 14:01
abcdefg
bizde bunu yiyoruzz avea zaten ucuzz öle bişe ni eyapsınkii
10 Ekim 2007 14:14
vi0let de mars
bu mesj bana ilk olarak sınıfımız en salak kızından geldi, bende normaldir dedim hiç dikkate bile almadım, bir de ne göreyim en akıllı bilidiğim adamlarda gönderyor!
arkadaşlarımın zeka seviyeleriyle ilgili benimde ciddi süphelerim oluştu :S
zifir demis ki:
benimde eskişehirde olma talihsizmligimle telefonuma her 10 dkkada bi böyle mesaj geliyo..hayır o degil arkadaslarımın zeka seviyesinden sphe ediyorum..feci derecede uzuluyorum:)
10 Ekim 2007 14:14
vi0let de mars
ayrıca bu olayı eskişehir e yıkmamak lazım, yurdumun 4 bir tarafında bu cinsten malların mevcudiyeti mesjlarımda sabittir..;)
10 Ekim 2007 14:16
dawidow
delinin bir bi mesaj atmış kırk akıllı çözmeye çalışıyo :))
10 Ekim 2007 14:43
ülkü özcan
bana gelen msgın sonunda bedava msgı olanlar denesin diodu.. (: 300 küsür bedava msgım olmasına rağmen denemedim.. (:
10 Ekim 2007 15:20
ilüzyonist
keklendik mi ne:D
10 Ekim 2007 15:47
cadii
banada geldi. ama kimseye atmadım msj falan heheh
10 Ekim 2007 15:56
damlasu
dün akşam banada geldi o msj=)aveadan gelicek 50kntre kalmadım=)) yollasalarda 50sini birden fitil fitil alırlardı geriye bişekilde yok 1000 msj bedava yok 250 dakika beleş falan diyip:P
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/15081
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.