abi bana bunu yollayan emre itiraf etti kolpaymış =) gitti 10 knt =(
10 Ekim 2007 01:58
ritrit
evet bana da geldi üstelik tanımadığım bi numaradan. millet ciddi ciddi rastgele göndermiş 10 kişiyi tamamlıyım da hemen kontörleri kapiyim diye :D
işiniz mi yok yaa :D
10 Ekim 2007 01:58
sweetdreams
yav kontörden geçtim avea canım ciğerim evladım doğru düzgün iletişim sağla önce,arıyom düşmüyo,konuşuyorum pat gidiyo,deli ettin bugün beni,ayrıca çocuk mu kandırıyosun avea??yapma böyle şeyler yaa... çık çık çık çıııkk
valla orda bilgi için avea 500 ü ara diodu arayıp bi de ona knt harcayan da olmuştur.
10 Ekim 2007 02:07
kandanadam
arkadaşımın abi bugün bana şöle bi msj geldi deyip arkasından msjı gösterdikten sora ,bana gelen msjda 50 yerine 90 yazısını görüphasss.ktrr dememe sebep olan hadise..velhasıl 50 kontöre giderkene 10 kontorden oldum..
10 Ekim 2007 02:08
sultanaz!
bi deli bi kuyuya taş atmış...
10 Ekim 2007 02:08
pfelconte
avea hat satarken zeka testi falan mı uyguladı?
bazı kişilere gelmemiş, bazılarına gelmiş mesaj...
10 Ekim 2007 02:10
ver pacıno
avea kullanmiyorum... bana ulaşmak için 0900 800 70 70 :P haha :)
10 Ekim 2007 02:10
ivy * kartanesi
o diil de bu mobil öğrencilik aralıkta bitecek bakalım aveanın bize daha ne süprizxleri olacak..gerçi kısmetse ben o zamana iş hatunu olacam ve faturalı t.celle geçecem ama neyse =)
10 Ekim 2007 02:15
koalalumpur
avea kolpa ya turkcellde vardı bole bişi 24 saat için 250 kontor verdiler bana saolsunlar forever turkcell gnctrkcll:)
10 Ekim 2007 02:22
boo
bana da geldi de benim hattım kontörlü değil kii:SS faturalıı
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/15081
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.