ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > güncel > Vakit Gazetesi Büyükanıtı hedef gösterdi
mesaj ekleyeni başlık aç forum ana sayfası facebook'ta paylaş!

Sayfalar: 1  2  3  4  5  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 37 - 48

comandante
comandante
Latin alfabesi marstan mı geldi arkadaşım

Latin alfabesi de vardı Türkçe'de vardı. Mustafa Kemal Türkçe'yi Latin Alfabesiyle konuşulmasını sağladı o kadar. yani ne sıfırdan bir dil yada sıfırdan bir alfabe yaratmadı. var olan dilin alfabesini değiştirdi o kadar.

Git bakalım doğudaki şehirlere kaç tane Cumhuriyet satılıyor.

Sen git bakalım doğu'daki şehirlere günde kaç ekmek yada kaç kilo et satılıyor. Orada insanlar yaşam mücadelesini batıdakinden çok daha çetin şartlarda yapıyorlar. Sadece Cumhuriyeti değil hiçbir gazeteyi doğru düzgün alıp okuyamıyor insanlar. Gazeteye kitaba ayıracak parayı lüks olarak görüyorlar çünkü yaşam şartları bunu gerektiriyor ne yazık ki. O bölgede en çok satan Özgür Gündem'in bile satışları yerle bir.

Benim savunduğum Cumhuriyet anlayışı Ankara'nın doğusunu Türkiye olarak görmüyormuş. Pehh. Burada RTE ağzıyla konuşma istersen. Ayrıca Cumhuriyet Gazetesi neden miting yapıyor ben bunu anlamadım. Cumhuriyet gazetesi siyasi parti mi? Sen baya bi kavram kargaşasına düşmüşsün. Seçim mitinglerini partiler yapar gazeteler değil.

11 Ekim 2007 00:51   mesajın adresini al  

doğangörünümlüşahin
doğangörünümlüşahin
Vakit denen eli kanlı tuvalet kağıdı müsvettesi gazete TSK genelkurmay başkanını küstahça hedef gösteriyor ama burada biz bazı sığ... yüzünden cumhuriyet gaz. tartışıyoruz...

cumhuriyet gazetesini hayatlarınında da hiç okumamışlardır..gazetenin yazar kadrosunu en azından 5 tanesini yazabilecek bir sığ var mı burada..

ama ben vakitin, dilipakını, hasan karakayasını, engin noyanını, hüseyin üzmezini çok sık olmasada aralıklarla bakarım, bakarımki bu defa ne sıçmışlar....ve ne sıçtıklarını ne küfürler yazdıklarını iyi bilirim, o yüzden vakitle ilgili başlık açarken rahat olurum..

ama siz sığ insanlar hayatınızda cum. gazetesinden bir makale okudunuz mu?

nerden biliyorsun okumadıgımı?İlk yazdıgım mesajı oku istersen ben iki gazeteyi de okudugum için ikisinin de taraflı oldugunu dusunuyorum...

Ayrıca vakit gazetesini savundugumu gordun mu herhangi bir cumlemde?
Senin cumhuriyetinin ankaranın dogusunda nerdeyse adı bile bilinmezken adamlar vakit di zamandı adamların evlerine kadar göturuyor.Sende goturseydin zamanında gazeteni okusaydı erzurumun koyundeki amcam okusaydı van daki teyzem.Sıg goruslu yetismeseydi, daha geniş bir pencereden görebilseydi olayları ve neyin dogru neyin yanlıs olduguna kendisi karar verseydi.

Tekrar söyluyorum şimdi ki cumhuriyet gazetesi ve cumhuriyet gazetesi kafası Türkiyeyi bir bütün olarak görmediği sürece vakit gazetesi, zaman gazetesi kafasının karşısında bir dahaki seçimde %60 ları da gorecek...

11 Ekim 2007 00:58   mesajın adresini al  

mavera..
mavera..
cumhuriyet gazetesini okumadığını gayet rahat söylüyorum, çünkü 3-5 tane köşe yazarını bile sayamazsın, sayamadığın ve bilmediğin için hakkında yorum yapamazsın, doğuda okunur okunmaz ayrı konu ama oralarda da okunuyor

80 öncesinde doğu ve güneydoğu Solun kalesiydi ancak PKK ortaya çıktığından beri geriliyor..yani cumhuriyet gazetesini VAnda okursan hayatın tehdit altındadır..ama zaman ve türevleri için aynı sorun yok..

ve ek olarak kriterlerimiz geri bıraktırılmış, kadınları mal gibi takas yapan töre cinayetlerinden geçilmeyen doğu değildir, zıkkımın kökünü okusunlar isterlerse..

not: doğuda en fazla welat, özgür gündem okunur..bilmiyorsan öğrende gel..
11 Ekim 2007 01:04   mesajın adresini al  

comandante
comandante
Sende goturseydin zamanında gazeteni okusaydı erzurumun koyundeki amcam okusaydı van daki teyzem

Benim gazetemin arkasında tarikatlar Amerikalı amcalar, Sorosçular, holdingler yok. Eğer o kadar büyük ve sınırsız bir maddi gücü olsaydı o da bedava dağıtılabilirdi. Ancak bunu yapacak maddi gücü yok. Arkasında Fettullah ve müritleri yok. O yüzden buram buram popülizm kokan bu laflarla hiçbir yere ulaşamazsın. Zaman Gazetesinin arkasındaki güç, ve dağıtım şartları malum. Cumhuriyet gazetesi ve Cumhuriyet vakfı'nın durumu da malum.
11 Ekim 2007 01:07   mesajın adresini al  

doğangörünümlüşahin
doğangörünümlüşahin
Sen git bakalım doğu'daki şehirlere günde kaç ekmek yada kaç kilo et satılıyor. Orada insanlar yaşam mücadelesini batıdakinden çok daha çetin şartlarda yapıyorlar. Sadece Cumhuriyeti değil hiçbir gazeteyi doğru düzgün alıp okuyamıyor insanlar.

ben doğuda büyüdüm zaten neyin nası oldugunu biliyorum.Ama sen doguda her iki evden birine zaman gazetesi girdigini bilmiyorsun.

cumhuriyet gazetesini okumadığını gayet rahat söylüyorum, çünkü 3-5 tane köşe yazarını bile sayamazsın, sayamadığın ve bilmediğin için hakkında yorum yapamazsın,

neyin hakkında yorum yapıp yapmayacagımı senden ogrenicek değilim.

ve ek olarak kriterlerimiz geri bıraktırılmış, kadınları mal gibi takas yapan töre cinayetlerinden geçilmeyen doğu değildir, zıkkımın kökünü okusunlar isterlerse..

benim söylemek istedigimi kendin yazmıssın zaten ,çok guzel bi bolücü cümle aferin...

not: doğuda en fazla welat, özgür gündem okunur..bilmiyorsan öğrende gel..

sende her iki evden birine zaman gazetesinin girdiğini bilmiyorsan öğren.
11 Ekim 2007 01:15   mesajın adresini al  

mavera..
mavera..
sende her iki evden birine zaman gazetesinin girdiğini bilmiyorsan öğren

zaman gazetesi bu kadar okunuyor ama terörde bitmiyor ne ilginç, oradaki PKK lılar gökten inmediklerine göre elimizde zaman gazetesii okuyan pek çok pkk sempatizanı kalıyor...
11 Ekim 2007 10:33   mesajın adresini al  

exenseranita
exenseranita
fitnecilere kanmayalım
akıl sahibiyiz sonuçta
ne doğru ne yanlış,etki altında kalmadan tahlil etmek şart
11 Ekim 2007 12:10   mesajın adresini al  

doğangörünümlüşahin
doğangörünümlüşahin
ben zaman gazetesini savunmuyorum arkadasım anlatmıyorum galiba
sen sahip çıkmazsan halkına sahip çıkacak birileri oluyor her zaman.
Bir iki doğu şehiri dışında hepsinde işsizlik hat safhada,dogru duzgun okunacak okul yok, cahil insanlarla dolu.Adam veriyor zamanı, vakiti giriyor kafasına,
cumhuriyet gazetesi ve onun sahip oldugu siyasi anlayış ise doğuyu yok sayıyor hiiç umursamıyor.Bir laikliktir tutturmuş gidiyor bi sor bakalım once adamın karnı doyuyor mu, cocugunu okula gonderebiliyor mu?Okula gidemeyen, karnını doyuramayan adam laikliği ne yapsın...
Adamlar goturuyor aç insanların evine 5 kilo pirinç 5 kilo bulgur kolayca kandırıyor.
Bunun karsılıgında sen ne yapıyorsun???

mavera.. demis ki:

zaman gazetesi bu kadar okunuyor ama terörde bitmiyor ne ilginç, oradaki PKK lılar gökten inmediklerine göre elimizde zaman gazetesii okuyan pek çok pkk sempatizanı kalıyor...

11 Ekim 2007 13:02   mesajın adresini al  

comandante
comandante
Tüm hainler, bölücüler aynı dili kullanıyorlar.

DTP İstanbul İl Başkanı Halil Aksoy, ateşkes çağrılarına karşı çatışmanın dayatılmasının çözüm olmadığını belirterek, ölümlerden Genelkurmay Başkanı'nın sorumlu olduğunu söyledi.

DTP Büyükçekmece İlçe Örgütü, Büyükçekmece Ova Restorant'da partililere iftar yemeği verdi. İftar yemeğinde kısa bir konuşma yapan DTP İstanbul İl Başkanı Halil Aksoy, devam eden askeri operasyonlara değinerek, Ateşkes çağrılarına karşı, çatışma dayatılıyor. Ölümlerin sorumlusu büyüklük kompleksi ile intikam güden devlet zihniyetidir dedi. Öldürmekle, çatışmalarla Kürt sorununun çözülemeyeceğini ifade eden Aksoy, ölümlerin sorumlusunun Genelkurmay Başkanı olduğunu söyledi.

ÇÖZÜM İÇİN BİR CÜMLE YETER

PKK lideri Abdullah Öcalan'ın, Anayasada bir cümlelik değişiklik yapın iki ayda gerillayı indireyim çağrısının dikkate alınması gerektiğini belirten Aksoy, Siz bir adım atın biz bin adım atalım dedi. Kürt sorunun masada çözülmesinden yana olduklarını dile getiren Aksoy, Devlet kendi barış anlayışını ortaya koyabilmelidir. Halklar arası düşmanlık tohumlarının artık ortadan kaldırılması gerekiyor. Çözüm için bir cümle yeter diye konuştu.
12 Ekim 2007 22:47   mesajın adresini al  

bilmemneden
bilmemneden
hiç kimse sizin fikrinizde olmak zorunda değil.. başkaları da sizi düşüncelrinizden alıkoyamaz.. boşuna konuşuyorsunuz, siz onları kötülüyorsunuz, onlar sizi.. olay bu kadar basit.. düşünce özgürlüğü denen bişey var, herkes düşüncesini paylaşıyor işte.. cumruhiyet vakiti sevmiyor, vakit cumhuriyeti.. eğer herkes düşüncesini paylaşmasaydı, standart 1 tane gazete olurdu zaten..
14 Ekim 2007 17:28   mesajın adresini al  

cassio
cassio

Arkadaşım sen gerçekten çok acaip bi adamsın...Bu bağdaştırmayı nasıl başarabildin anlamadım...PKK bitmiyor herkes zaman gazetesi okuyor o zaman zaman pkk yı destekliyor...Zaman gazetesi kimin F.Gülen in...O zaman da Gülen pkk lı...Gülen kim?Abd de tedavi oluyor.Onu ABD de tedavi eden doktorlar da pkk lıdır...Onu tedavi eden hekimler nerde yetişti...Yale , Stamford falan o zaman bu Yale ve Stamford da pkk lı...Yale ve Stamford dünya hekimler birliğine üye mi?

Beynini ne kadar zorladın bilemiyorum ama sana önerim şu:mantıksız duygu hiç bi işe yaramaz...Duygusuz mantık ta robottan farksızdır.Sen duygularını biraz da beyninle beraber kullanmaya çalış...

mavera.. demis ki:

15 Ekim 2007 20:01   mesajın adresini al  

_volkan_
_volkan_
darbeden sonra onlar hedef olursa o zaman gülerim :)
15 Ekim 2007 21:52   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 37 - 48

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2009