| |
_ali_
|
|
|
~ 326 gün
|
|
| |
_ali_
|
bence tüm takımların maçlarında böle olmalı özellikle bu zamanda
|
|
~ 326 gün
|
|
| |
kunephe
|
hiç te sevmem bursa taraftarını ama güzel bi düşünce olabilir.
|
|
~ 326 gün
|
|
| |
dr_fb_li
|
helal olsun bursa iyi fikir vermişler bencede iyi olur
|
|
~ 326 gün
|
|
| |
ne alaaka
|
bu milliyetçiliğin değerini düşüren anlamsız GÖSTERİŞLER den sıkıldım ben.
milliyetçilikten soğudum resmen.
böyle şeylerin hiçkimseye faydası yok, ülkesini gerçekten seven üretir,gerisi boş..
|
|
~ 326 gün
|
|
| |
dogujan
|
bence bu daha güzel
sadece kendi ülkemiz göreceğine
http://fanatik.ekolay.net/Fanatik/Default.aspx?aType=Detail&articleID=9144&CatId=91
Yastayız... Çünkü terör, çirkin yüzünü bir kez daha gösterdi... Onlarca gencimizi toprağa veriyoruz yine... Avrupalı ne mi yapıyor? 22 yıldır olduğu gibi yine üç maymunu oynuyor, yaşadığımız büyük acılara kayıtsız kalıyor...
Yastayız...
Çünkü terör, çirkin yüzünü bir kez daha gösterdi... Onlarca gencimizi toprağa veriyoruz yine... Avrupalı ne mi yapıyor? 22 yıldır olduğu gibi yine üç maymunu oynuyor, yaşadığımız büyük acılara kayıtsız kalıyor...
Artık yeter!Artık duymalılar, görmeliler, kabul etmeliler... Artık susmamalıyız, tepkimizi koymalıyız, içimizdeki ateşin sıcaklığını anlatmalıyız... Hepimiz taşın altına elimizi koymalıyız...
Önümüzde tarihi bir fırsat var: 13 Ekim'de Moldova, 17 Ekim'de Yunanistan ile oynayacağız. Milli Takım'a sesleniyoruz:
Bu maçlarda siyah forma giyin lütfen...
Acımızı anlasınlar ve Sinop'tan Mersin'e, Hakkari'den İzmir'e bizim olan bu ülkede 70 milyonun 1 kalp olduğunun artık farkına varsınlar..
|
|
~ 326 gün
|
|
| |
umurr
|
herkes kendınce tepkisini gosterıyo bunu gosterış deılde bırleşme cağrısı olaraka gorsen daha ii olur bence
ne alaaka demis ki:
bu milliyetçiliğin değerini düşüren anlamsız GÖSTERİŞLER den sıkıldım ben.
milliyetçilikten soğudum resmen.
böyle şeylerin hiçkimseye faydası yok, ülkesini gerçekten seven üretir,gerisi boş..
|
|
|
~ 326 gün
|
|
| |
*lokum*
|
ben bunların saçmaolduğunu düşünüyorum ... yani bu illetten ne kadar canımoız yandıpğını zaten senelerdir bilmiyor muyuz, illa ki bunu bu şekilde sahalarda tribünlerde dile getirrisek bi çözüme kavuşacağını sanmıyorum...
ne milli takımımız ne de kulüplerimizin bu işle alakası olmasın bence, ama siyah bant takılabiler kollara...
|
|
~ 326 gün
|
|
| |
kafamagöre
|
kunephe demis ki:
hiç te sevmem bursa taraftarını ama güzel bi düşünce olabilir.
|
kesın bjklısın :)
taraftarımız holıgan ruhlu olabılır ama bu hareketı tum takımlara ornek olmalı ben ce
|
|
1 ~ 326 gün
|
|
| |
comandante
|
Milli takımın siyah forma giymesi çok daha anlamlı ve doğru bir hareket olur bence de:
|
|
~ 325 gün
|
|
| |
_needle in the h@y__
|
Bence sahaya çıkan iki takımdan biri kırmızı diğeri beyaz forma giysin ve siyah pazubandlar taksın
|
|
~ 325 gün
|
|
| |