rignahic demis ki:
zamanında The way ı am ,stan ve lose yourself parçasıyla deliye döndüğüm , ama yeni parçalarından haz etmediğim , lise yıllarımın idolü, aykırı ,güzel insan :P
9 Ekim 2007 05:24
bilmemneden
türklere söverek yazdığı o iğrenç şarkıdan sonra hiç dinlemedim..
9 Ekim 2007 10:54
esra goksel
sevmiyorum..o orda ben burda geçinip gidiyorum :)
9 Ekim 2007 13:12
rignahic
koalalumpur demişki;
ekşi sözlük yazarı????
yok değilim ama onları okuya okuya , onlar gibi yazmaya alıştım..
9 Ekim 2007 14:50
mesmerant
Oyle bir sarkisi mi varmis?Merak ettim simdi.
bilmemneden demis ki:
türklere söverek yazdığı o iğrenç şarkıdan sonra hiç dinlemedim..
9 Ekim 2007 17:39
bilmemneden
mesmerant, şimdi şarkının adını filan hatırlamıyorum, çok uzun zaman oldu -ki zaten ingilizceyle pek aram yoktur, eğer bulabilirsem söylerim sana şarkının ismini..
9 Ekim 2007 20:05
silas
Eminem'in 2000 li yılların başında ki performansı yok. Gerçek bir eminem fanı olarak bunu söylemekten sıkılıyorum. Şu an eğitici rolünü üstlenmiş alttan glen gençlerin yetişmesini ve müzik piyasasında yer edinmeleri için elinden geleni yapıyor.. Aslında kendisi 28 yaşına gelince bırakacağını söylemişti ama şu an şirket yöneticiliği yapıyor... aslında eski performansının olmamasını sahnelerde yer almak istememesine bağlaya biliriz. İzlediğim en iyi filmlerden biriydi 8 Mile... Özellikle yaşadığı sorunlar hemen hemen benim sorunlarımla benzeşince insan kaptırmadan edemiyor kendini.. içten içe yakınlık duyuyor... O bir efsane...
9 Ekim 2007 20:27
peter pan
deli bu adam.
9 Ekim 2007 21:44
peter pan
bi de eminem adlı türkü geldi aklıma:
eminem eminem köyümün güzeli
dağlara gel eminem
yeşillenmiş dağlar
beyazlar giy eminem
annen baban okşar sever
köy kızları seni över
ne tatlısın eminem
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/15053
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.