uzun zaman sonra yine geldi vurdu nev,dumurlardan dumur beğendiğim günlerde daha bi vurucu oluyor
ne başlayabildik doğru dürüst ne de bitirebildik,ne vazgeçebildim bilrsin beni ne de anlatabildim
9 Ekim 2007 00:36
boo
21 eylül tarihinde ben açmıştım bu başlığı:))önemi yok sen de açç ...herkes açsınn bu sarkıya değerr,nev e değerr...
al dedim vur demedim kii
9 Ekim 2007 00:42
_lulu_
''hani birisi daha çok sevr ya bizimkisi o misal''
bu nasıl güzel bi sözzzz:)
9 Ekim 2007 00:55
angell
ve nev kalitesini bir kez daha gösterdi her zaman en iyisini yaptı ve yapmaya devam ediyor bu şarkısıda çok güzel ve anlamlı aşkı ne güzel anlatmış ne güzel dillendirmiş
9 Ekim 2007 01:12
yamirrr
bu şarkı müthişşş!!!
ama zor ve sen gibi nin tadı başkaaa=)=)
9 Ekim 2007 01:18
mughetto
çok güzel
umarım çok çabuk tüketmem
sindire sindire dinlemek lazım=)
9 Ekim 2007 01:24
koalalumpur
şarkıda güzel de klipteki kızda cok acaip bi çekicilik varya sakıyı dinlemiom ona bakmaktan:P
9 Ekim 2007 05:27
.mabel.
adamın tipini sevmiyorum ama güzel yaptığı parcalar...
bi kelebekli klbi wardı o harikadır bnm için :))
angell demis ki:
ve nev kalitesini bir kez daha gösterdi her zaman en iyisini yaptı ve yapmaya devam ediyor bu şarkısıda çok güzel ve anlamlı aşkı ne güzel anlatmış ne güzel dillendirmiş
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/15052
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.