mantar zehirlenmesine uğramak korktuum şeylerden biri
bir diğeri: fişi prize takarken hayatımın son dakkası olduunu düşünmek
saçmalamıyorum,özümde saçmalık var :)
7 Ocak 2006 23:42
moviebiker
tırmalamaz.dikkat ettiysen ipek ayaklarını hareket ettiremiyeceği şekilde tuttum.
(kendini kandıran insan profili buda) :)
7 Ocak 2006 23:44
moviebiker
mantarı çok severim ya.neden yemiycekmişim?hele tavuklu mantarlı kaşarlı bi yemek var.offff.dur annemi arıyımda söyliyim yapsın :P
7 Ocak 2006 23:46
moviebiker
bide mantarın üstüne kaşar koyucaksın fırında erititiceksin.süper meze oluyo valla :)
7 Ocak 2006 23:50
kaptan
şimdi o degilde, yo yo onu anladım tamam da neden mantar ?
7 Ocak 2006 23:52
kaptan
yoksa bu mantar bi de hastalık ismi diye mi bu kadar önyargılı olunuyo, ben kaç yaşıma kadar kulak tatlısı yiyemedim, neden ? isimden, acaba mantarı adının gerçekte wo'man'tar olup da daha sonra feministler tarafından mantara çevrilip dışlandığını kim biliyo, lütfen muhterem cemaat, final öncesi için burkuldu
7 Ocak 2006 23:55
kaptan
bi wo'man'tara tabiri caizse mantara bu kadar yüklenmeyin hassas bir sebze o, bak kereviz daha gaddar, yüzüne tükür eywallah der ama mantar öyle degil yapmayın... yapmayın
7 Ocak 2006 23:57
hafriyat
wiiiiiiiiiiiiiiiiiilllllllllllld hooooooooorsseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees
başlıkta saçmayalın yazmışlar yanlış olmuş hhhhheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeheeeeeeeeeee loseeeeers
çıkmaz demeyiiiiiiiiiiin şansınızı deneyiiiiiiiiiin milliiiiiiiiii PiyanGooooooooooooooooo
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/1503
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.