ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > konu dışı > fmf nedir bileniniz var mı??????
mesaj ekleyeni başlık aç forum ana sayfası facebook'ta paylaş!

Sayfalar: 1  2  3  4  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 13 - 24

fffff
fffff
benim fmf teşhisim ben daha 7 yaşındayken koyuldu bundan 8 yıl öncede dna testiyle raporlandı.. aslında ailevi akdeniz ateşi olarak da geçiyo türlü sendromları var eklem ağrıları bulantı kasılma vs vs belirli atakalar geçiriyosunuz ama colchicum_dispert bu hastalığın tek ilacı ve böbrekte amoloid birikimini engelleyen bi ilaç bu sayede ataklar engellenmiş oluyo.. dayımda kuzenimde ve annemde var.. hatta annem bu hastalığa bağlı olarak şimdi böbrek yetmezliği sorunu yaşıyo.. eğer aranızda hasta olan varsa lütfen ilaçlarını çok düzenli içsin...
7 Ekim 2007 23:59   mesajın adresini al  

keffenhaphazzah
keffenhaphazzah
Fuck More Fuck
icimden geldi
8 Ekim 2007 02:17   mesajın adresini al  

dea
dea
ben biliyorum ve hatta kendisini bünyemde barındırmaktayım
8 Ekim 2007 02:38   mesajın adresini al  

alice kendi alemınde
alice kendi alemınde
bilgilendirme amaçlı mı bu başlık şimdi? iimiş.. vay duyarlı gençlık..

evet yazdığı gibi ailevi akdeniz ateşi vücudunda suratında du çiçeği izi gibi birsürü ize sebep oluyor.

bana ilginç gelen o karın ağrılarından dolayı bir çok kişinin apandistinin alınması:S teşhsi koyamıyorlar fmf diye.. apandisti alıyorlar.. :SS

omur boyu ilaç kullanmak fena bişey olsa gerek..
8 Ekim 2007 03:10   mesajın adresini al  

meo
meo
nasıl geliştigi bilinmedigi için bulma sansı tabi ki cok az ancak klinik tanı konulabiliyo apandistin alınması kotu ama ya gercekten apandisitse arkadas bu ayrımı tamamen yapamıyosun acil olan bir durum var ortada..
zar yapılarını deriyi eklemleri etkileyen bir hastalık ateste oluyo yanında

baktın karın eklem agrısı var zamanla tekrarlıyo diyo colşisin veriyosun baktın duzeliyo tanıyı koymuş oluyosun
8 Ekim 2007 03:24   mesajın adresini al  

meo
meo

hastalıgın kişiden kişiye şiddeti farklı olabilir zaten %5 hastalıgın gen mutsyonunu gosteremiyolar.
bi de tarih boyunca hiç savasmayan surekli barış içinde beraberce kardesce dinlerine ve birbirlerine saygı duyan tarih boyunca aralarında en ufak bir surtusme dahi olmayan turk arap yahudi ve ermenilerde gorulen genetik gecişli bir hastalıktır
8 Ekim 2007 03:27   mesajın adresini al  

ver pacıno
ver pacıno
yaw bi adet kanamasıyla ilgili bişe degil mi bu akdeniz ateşi adet döneminde cok ağrı cektiren bir rahatsizlık bildigim kadariyla...
8 Ekim 2007 17:29   mesajın adresini al  

volkan-fmf
volkan-fmf
mrh arkadaşlar siteyi tesadüfen buldum ve çok begendim sizlerle iletişimde olmak istiyorum fmf konusunda edinmiş olduğum birikimleri siz dostlarıma sunmak isterim şuan 2 fmf sitemiz bulunmakta
www.aileviakdenizatesi.com
www.fmfailesi.com (Yapım aşamasındadır kurculuğunu ben yapmaktayım)
amacımız tüm fmf li dostlarımızı bir arada toplayıp toplantılar düzenleyip yeni katılan dostlarımza bilgi vermek tir.
umarım yardımlarınızı esirgemessiz tekrar teşekkürlerimi iletirim görüşmek üzre hoşcakalın

Volkan AKALAN
28 Ekim 2007 00:43   mesajın adresini al  

o6uz
o6uz
ohaaaaaaa....
ben resmen çok fesatım galiba !
hazktr asudahdasduassa =)
+18 olarak ele aldım resmen başlığı...
abooooooooooooooooooo xD
2 Kasım 2007 11:11   mesajın adresini al  

pfelconte
pfelconte
female male female

felaket bişidir

:P
2 Kasım 2007 23:24   mesajın adresini al  

o6uz
o6uz
beni tek başıma bırakmadığın için sağol =P

pfelconte demis ki:

female male female

felaket bişidir

:P

2 Kasım 2007 23:29   mesajın adresini al  

yasin altunkaynak
yasin altunkaynak
Allah kimseye sağlıksız bir yaşam nasip etmesin..
3 Kasım 2007 00:02   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 13 - 24

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2009