ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > seri İlanlar > akvaryum arıyorum...
mesaj ekleyeni başlık aç forum ana sayfası facebook'ta paylaş!

Sayfalar: 1  2  << Önceki Sayfa      şu anda 13 - 23

p.escobar
p.escobar
sana bi akıl veriim ahbabım git camcıda yaptır öle cok para tutmaz 300 felan deil yani max taş patlasın 100 tuttar ki o bile tutmazzz;))
10 Ekim 2007 15:20   mesajın adresini al  

p.escobar
p.escobar
50 ye cözersin hipnozcan bu işi
10 Ekim 2007 15:21   mesajın adresini al  

yasin altunkaynak
yasin altunkaynak
hem mobilyalı hem de ikinci el olan bi akvaryum bulabilirsin.. yani bulamazsın diye bişey yok..

mesela ben sana satardım.. emmeee benim akvarymum seni aradığın boyutu ve fiyatı fazlasıyla aşar..

ayrıca, yerinde olsam sıfır alırdım.. ööle küçük bişey için ikinci el piyasasını araştırdığına değmez bence..

herneyse inşallah bulursun.. ayrıca www.bilyap.com.tr sitesine takılmanı tavsiye derim.. bu iş için kantine bakmak boşa zaman kaybıdır zannımca..
10 Ekim 2007 21:01   mesajın adresini al  

yasin altunkaynak
yasin altunkaynak
üstümdeki arkadaşın da söylediği gibi yaptırtabilirsin de.. ama tabi ki sıradan bi camcıya değil..

akvaryum yapan insanlara mesela demetevlerde bu işi yapan arkadaşlar var yanılmıyosam.. ayrıntlı bilgi istersen araştırabilirim..
10 Ekim 2007 21:05   mesajın adresini al  

kamile
kamile
bende akvaryum değil ama reklamcılıkla ilgili tez konusu arıyorum biliyorum pek yeri deil ama:S
13 Ekim 2007 13:05   mesajın adresini al  

japon harikası
japon harikası
her yere bunu yazmanın forumları kirletmekten başka bir işe yaradığını düşünmüyorum.

birisi şu kıza tez konusu olsun, bulsun yapsın bişiler işte
13 Ekim 2007 13:26   mesajın adresini al  

trevanian
trevanian
ne besleyeceğine bağlı, biz zamanında köpekbalığı beslemiştik. yalnız köpek, balığı yedi ;D
14 Ekim 2007 15:00   mesajın adresini al  

chillipepper
chillipepper
trevanian demis ki:

ne besleyeceğine bağlı, biz zamanında köpekbalığı beslemiştik. yalnız köpek, balığı yedi ;D

benim amcaoğlunun patronu vardı, psikopatın tekiydi, ofisinde devasa akvaryum vardı içinde de köpekbalığı besliyordu adam :SSS adam gidip yem olsun diye japon balığı aldırıp akvaryuma atıyordu :SSS hey allahım yae neler görecem daha :PPP
14 Ekim 2007 15:36   mesajın adresini al  

öteki
öteki
İçime dert oldu, çıkıp akvaryum arıyıcam valla...
15 Ekim 2007 13:33   mesajın adresini al  

mezo nuko
mezo nuko
saolun gençler buldum en kralından bi akvaryum
bazı arkadaşlarda fazlasıyla aydnlatmş forumda onlara da en içten şükran,teşekkür ve türevleri...
22 Ekim 2007 22:14   mesajın adresini al  

nİ©øtİnë
nİ©øtİnë
elimde 180 lt akvaryum var iç,dış motor ısıtıcı 20 kılo beyaz kum mavi neon ısık hava motoru vs.. hersey var ilgilenen olursa ulaşşın bana....
14 Aralık 2007 16:10   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  << Önceki Sayfa      şu anda 13 - 23

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2009