hep bu mezoform tiplerin işi:)) valla ben de William A. Sheldon amcamızın yalancısıyım
24 Ocak 2006 00:18
gregory house
şiddet uygulayanı gidip dovmek gerek
24 Ocak 2006 00:20
moviebiker
hemen kaçılmalı.zira abisini çağırabilir. :)
24 Ocak 2006 00:44
ecrin
kısasa kısas arkadaşlar :D kadına şiddet uygulayanlara biz de şiddet uygulayalım :p hehehe
24 Ocak 2006 01:14
e.n.a.
sadece terketmek yetmez ya.benim içimde kalır bir iki tane patlatmazsam.ama gerçekten bu ciddi bir sorun.yani birçok kadın şiddete maruz kalıyor ve hiçbirşey yapamıyor.ekonomik özgürlüğün yoksa öle atıp satamıosun adamı, bide ortada çocuk warsa.hadi adamı terkettin nereye gitceksin.bakalım o kadını geri eve kabul etcek mi ailesi.yani her türlü insan war,herkesin yaşam tarzı ,aile yapısı farklı.
anlayamıosun bi bakıosun evlendiğin adam tamamen farklı birine dönüşmüş.ben büyük konuşmuyum ama asla göz yumamam böle bişeye.önce bikaç tane de ben patlatır sonrada kapıyı çeker hatta çekmem vurup giderim.
24 Ocak 2006 01:28
bahar
beni bi erkek döverse başına gelecekleri önceden tahmin etsin derim....Şiddet acizliktrrr kilit noktasıdırr ki onoktaya nie gelirr o ayrı bi mesele..şahsen o noktaya gelmem ewlenicem insanla gelirsemdee böle kaba kuvvetle beni ezmeye çalışırsa ztn o saatten sora işim olmazz...ha 1 -2-3e izin weririmbi noktaya kdr oda...ama alışkanlık yaparsaa ooooonunn bileceği iş...sonucuna katlanırr...
24 Ocak 2006 01:35
bahar
Bnm 1-2-3 dememde tabiki ewli isem geçerli...çünki öle basitbi olay ve kurum diil ewlilik biranda silinip atılsınn...olur insanlık haliii belki o an kendini tutamadı yaptı bi eşşeklik kapıya atalım adamı..:)) gün gelir ödeşirss bellimi olurr:)
ama tabi bunu erkek arkadaşım yapsa zaten tınnnn o an biter nasılsa bağlayan bişi yok yanii..restide çekerimm herkes yolunaa...
Şiddeti kabullenmicek kızların başında heralde bn gelirmmm,kabullensemde bunu yukarıda anlattım... öle bi insanlada ztn baştan geleceğe yönelik bi hayat kurmam...
24 Ocak 2006 02:49
gregory house
sizi dovecek adamla niye evleniosunuz evlenmeyin en basta allahım ya
24 Ocak 2006 02:59
sod
walla kadına şiddet uygulanmamalı bence... Sonra yakın dövüş öğrenip bizim ağzımıza sı....lar walla ... Misal kardeşim hehehehe bir kere sadece sesimi yükselttim birde kolunu çevirdim sonra kendimi yerde buldum walla :S
24 Ocak 2006 03:05
gregory house
hayır en başta neden evleniosunuz? evlilik için aceleniz ne iice tanıyın aynı evde yasayın ondan sonra karar verin 1 yılda evlen sonra dayak ye hayvan erkeklerden sonra butun erkekleri sucla toplumumuzun yapısında zaten problem kadınlar kabullenio erkeklerin işine gelio kabul edio atadan geleni sonra evlilik oncesi seks yanlıs denio ulan dayan yedircegine aynı evde yasamasına izin ver kızının sonra mutlu olur belki anlamıorum adetlerimizi...
yada neden hala onlara boyun egdigimizi
24 Ocak 2006 03:05
gregory house
iide ben zaten toplumun bu sacma saplantılarını da eleştiriorum... haklısın soledigim şey ne yazikki su andaki toplum bakıs acsında imkansız ama bole olmalı gercekten cok zor bu ulkede kadın olmak haklısınız evde işte okulda heryerde zor... ama yaradılıstan daha ozelliklisiniz bunu kullanın
24 Ocak 2006 03:28
toewolatra
bencede ii bi dayak atmak lazım ssiddet uygulayana ama harbi ii dayak
bakalım o zaman cesasret edebilio mu?
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/1500
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.