ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > sinema-tv > tim burton
mesaj ekleyeni başlık aç forum ana sayfası facebook'ta paylaş!

Sayfalar: 1  2  3  4  5  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sramana
sramana
ne denir artık bu insana....sanki hala 7 yaşında ama üstünde tüm dünyayı karartıcak karamsarlık taşıyor..(vincent)..dahi...(bu giriş yeterlidir belki uyarıcı amaçlı)
16 Ekim 2005 00:40   mesajın adresini al  

sramana
sramana
corpse bride ı izledim en son....aman dedim yine ağzım açık kaldı....yorum bile yapamıyorum...big fish filmi muhteşemdi sanki yarattığı karakterlere kendini selamlatıyordu....depp ve helena bonhem carter değişez parçaları ve çok iyi seçilmiş demirbaşlar....bir de elfman var ki o filmlere daha iyi müzikler yapılamaz....
16 Ekim 2005 01:15   mesajın adresini al  

sramana
sramana
evet ama daha girmedi vizyona...
16 Ekim 2005 01:20   mesajın adresini al  

şekip
şekip
Big Fish tek başına bir yönetmene ömür boyu yetecek kadar harika zaten bence. İnanılmaz yaratıcı ve çok güzel çekilmiş bir film.
16 Ekim 2005 01:23   mesajın adresini al  

sramana
sramana
hımm...sıradan bir hollywood filmi için çok tarafsız ve acımasız yorum yapablirim...ama tim burton için yorum yapmak bile güçtür benim için....ama etkileyici ve hoş bir film diyim ...yumuşatıyım yorumu yoksa çok abartıcam ...burtonın bir kısa filmi var "vincent" diye izlediniz mi onu?
16 Ekim 2005 01:36   mesajın adresini al  

sramana
sramana
bulun bir yerden indirin izleyin derim ...ben de metni de var..bulamazsanız gönderirim...
16 Ekim 2005 01:43   mesajın adresini al  

sramana
sramana
rica ederim...anlattıkça izlettikçe heyecan yaratan bir şey bu sinema....zevktir
16 Ekim 2005 01:47   mesajın adresini al  

sramana
sramana
of tavsiye etmek zor iş...alan çok geniş...burton ise zaten izlemişsindir çoğunu...beter böcük...nightmare before christmas...edwood...bigfish...charlie and the choc fact...vs vs vs...
16 Ekim 2005 02:11   mesajın adresini al  

sramana
sramana
offfff....stalker mı ....bu saatte mi...canınıza mı susadınız...
16 Ekim 2005 02:14   mesajın adresini al  

sramana
sramana
tahmin etmeliydim abi ...o film çok sağlm psikolojiyle kaldırılır ancak...2 kere izleyebildim sadece ve itiraf ediyorum hala kaçırdığım şeyler var...korkuorum bi daha izlemeye....öyle bi kere daha izlemeye korktuğum filmler var..bazılarının soundtracklarini bile dinlemeye korkuorum kopucam dünyadan diye...
16 Ekim 2005 02:27   mesajın adresini al  

sramana
sramana
ya eğer gözüm yerse tekrar deniycem onu...tarkovsky(yanlış yazmış olabilirim) izlerken çok zorlandığım yönetmenlerden biri yemiyo yani....magnoliayı izlemedim tom cruise oyunu di mi? antipati duyuyorum adama...
16 Ekim 2005 02:39   mesajın adresini al  

sramana
sramana
uzun film ömürden ömür götürüyor...hele bi de anlamaya çalışmak sembolleri yakalamak gibi dertleri olan filmler -ki bi süre sonra diğerleri tatmin etmiyor- yoruyor...ilk defa girdim buraya ...siz de yordunuz....
16 Ekim 2005 04:25   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2009