ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum  sinema-tv  Ghostbusters(Hayalet Avcıları)
zifir nikotin sigarayla savasmak sigara duman avcilariyiz biz duman duman duman duman avcilari serbest cagrisim ivan reitman 1984 ernie hudson william atherton annie potts rick moranis harold ramis sigourney weaver dan aykroyd bill murray cizgi film hayalet avcilari ghostbusters
Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

aslan67
aslan67
Doğaüstü güçlere inanan ve paranormal vakalar üzerine çalışan Peter Venkman ve üç arkadaşı Colombia Üniversitesi'nde araştırmalarını sürdürmektedir. Ancak üniversite yönetimi bundan rahatsız olur ve dört akademisyenin işine son verir. İşsiz kalan dört kafadar uzman oldukları konuda, hayaletleri avlamak üzerine bir şirket kurarlar.

Ghostbusters isimli şirket New York'u rahatsız eden hayaletleri kendi geliştirdikleri özel silahlarla bir bir avlamaya başlarlar. Günün birinde özel bir telefon alacaklardır. Müzisyen Dana Barret'in başı hayaletlerle fena halde beladır. Hayalet avcıları Dana'nın evini saran hayaletlerin hiç de kolay bir iş olmadığını anlayacaklardır: Çünkü ev kötü ruhların dünyaya girmesini sağlayan bir geçittir.

Yapım Yılı: 1984
Süre: 105 dk
Oyuncular:Bill Murray,Dan Aykroyd,Sigourney Weaver,Harold Ramis,Rick Moranis,Annie Potts,William Atherton,Ernie Hudson
Yönetmen:Ivan Reitman
Senarist:Dan Aykroyd,Harold Ramis
Yapımcı:Ivan Reitman
Müzik:Elmer Bernstein
Görüntü Yönetmeni:László Kovács

Çok eskilerden harika bir macera..1984 yapımı..Oyuncuların göz dolduran yüksek performansları mevcuttur..Film,tarihte çekilmiş en iyi 100 film arasında 56. durumdadır..imdb puanı 7.2/10..Diğer sinema sitelerinde ise bu oran 9.0/10 civarındadır..Çocukluğumuzun vazgeçilmez serüveni hayalet avcıları:)
 2   ~ 337 gün   mesajın adresini al  

berque
berque
If there's somethin' strange in your neighborhood
Who ya gonna call
GHOSTBUSTERSSSS !!
lol
 1   ~ 337 gün   mesajın adresini al  

hayda.bre
hayda.bre
Of süper film yaa :D Olsa da izlesek :D

Ya birde tanrılar çıldırmış olmaı diye film vardı hatırlıyor musunuz? starda vermişlerdi :D

aslan67
aslan67
hehehe:D

alnına kağıt yapıştırınca duran kağıdı çekince zıplamaya başlayan herif mi vardı onda?:Dçok film izlemekten karıştırabilirim:D

hayda.bre demis ki:

Ya birde tanrılar çıldırmış olmaı diye film vardı hatırlıyor musunuz? starda vermişlerdi :D

berque
berque
kafasına bi ucaktan cola şişesi düşen ve bi anda hayatı deişen afrikali bi adam ve onun kabilesi wardı desek daha dogru =)

şekeyy pancayııı=)
şekeyy pancayııı=)

ewet ben hatırıyorum hayal meyal orta 2de mi ne izlemiştim ama t.w. de diil ablam cd.sini almıştıı

berque demis ki:

kafasına bi ucaktan cola şişesi düşen ve bi anda hayatı deişen afrikali bi adam ve onun kabilesi wardı desek daha dogru =)

berque
berque
ben hala ezbere biliyorum filmi nası bi hosuma gittiyse artık =)
cola şişesinii ilk basta güsel amaclar için kullanıyolardı =) meyve kabuklarını kırıyolar, hayvanlara saldırıyolar, et deri cart curt dövmek için kullanıyolardı =) tanrıın hediyesiydi =))
sonra birden bi velet cocuk diger arkadasının kafasına vuruyo ve ahanda bu silah da oluyomus diyip birbirlerine giriyolardı =))
sonra dabu tanrının bi hediyesi diil , cezası diyip geldigi yere göndermeye calısıyolardı şişeyi, gökyüzüne ahhaha =)) Sırayla havaya atıyolardı geri gitsin diye her attıklarında düşüp birinin kafasını yarıyodu ehuuehueehueh
 3   ~ 337 gün   mesajın adresini al  

darth varyok©
darth varyok©
hayalet avcılarının ikincisi de var yanlış hatırlamıyosam. gaayet güzeldi, çizgifilmi de vardı. 3 ayrı çizgifilmini izledim hayalet avcılarının. bi tane böyle uçan bi arabaları olan tipler vardı galiba, sonra bu filmdekiler, en son da bunların çocukları falan hesapta. güzeldi ama.

aslan67
aslan67
ben en çok bir olay haberi aldıklarında araçlarına gidişlerini seviyordum:D

yaylı yataklara falan zıplayıp yamakasideki hergeleler gibi uçup koşmalarına bayılıyordum:D
~ 337 gün   mesajın adresini al  

the_ruach
the_ruach
ordaki hayaletde süperdi hani sekreterde biraz ilginçti ama hayalet avcıları muhteşemdi muhteşem kalacak

hayda.bre
hayda.bre

ooo bildin evet ya verselerde izlesek yaa :D çok omik bir filmdi :D

hehehe:D

alnına kağıt yapıştırınca duran kağıdı çekince zıplamaya başlayan herif mi vardı onda?:Dçok film izlemekten karıştırabilirim:D

hayda.bre demis ki:

karabiber00
karabiber00
süper bir film özledim vaala bu filmi

Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008