ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
şimdi kapatın gözlerinizi.. (gerçi gözlerinizi kapatıp sonrasını nasıl okuyacaksınız bilmiyorum ama neyse :Pp) gözünüzün önüne bir sahne getirin.. er kişi sevdiceğini akşam yemeğe götüreceğini söylüyo.. hatun kişi giyiniyo süsleniyo çıkıyolar bunlar dışarı.. mekana geliyolar önce kız giriyo içeri bi bakıyo içerde kimse yok.. merak dolu gözlerle er kişiye dönüyo aşkııııııımmm burda kimse yok ama diyo.. er kişi de büyük bi gururla senin için mekanı kapattım aşkım diyo.. kemancıların gelip love storyi çalmaya başladıkları ve gül yapraklarının hatun kişinin başından aşağıya dökülmeye başladığı nokta da tam o nokta işte..
oofffffffffffff ne romantik di mi =)
var böyle klişeler genelde kıroca olarak adlandırılan .. misal uçak kuyruğundan pankartla evlenme teklif etmek de var .. offf tadından yenmez =)
cümle içinde kullanalım : lithium benim için mekan kapattı (nokta)
bunu neden anlattım ? dün böyle bi durumla yüzyüze kaldığım için oturdum düşündüm .. lithium dahi benim için mekan kapattığında içimde kelebekler uçuşmaya başladı.. sevdiceğim mekan kapatsa havalarda uçarım heralde di mi ama :) siz de böyle bi durumda sevgi pıtırcığına dönüşmez misiniz? di mi ama? hı?
6 Ekim 2007 15:29
sphinx®
kaça patlarki acaba mekan kapatmak?ya da zaten işleri kesat olan bi dükkana götürüp kapattım diye yutturulabilir mi acaba?
6 Ekim 2007 15:37
aslan67
:Dkız bana mekan mı kapatacak?:Dhani nerde?:D
6 Ekim 2007 15:38
sphinx®
mekan kapatmak kıroluktur...kızlar bu sevdadan vazgeçsin bizim de paramız cebimizde kalsın dimi ama :D
26 Ekim 2007 15:40
küçük bir kız çocuğu
sen, sana mekan kapatacak kız da bulursun şaşırmam valla Ömerim :)
aslan67 demis ki:
6 Ekim 2007 15:42
ertu '
hakedene mekan'da kapatilir,adin'a mekan da acilir... ;)))
reinforced gattuso demis ki:
mekan kapatmak kıroluktur...kızlar bu sevdadan vazgeçsin bizim de paramız cebimizde kalsın dimi ama :D
26 Ekim 2007 15:43
g_v_z
bu örenci halimizle biz anca pencere kapı kaparız :P
36 Ekim 2007 15:45
sphinx®
olm 2 dakika dur ya...zaten ekonomi felç :D
6 Ekim 2007 15:45
henüzdüşünmedim
mekanı kapatıp , patronunuda masanın üstünde dansöz gibi oynatmak son noktadır herhalde..(oyna len). hatta garsonlarada tasma falan mı takmalı..
_emredersiniz sahip..:) .. gibi , gibi
36 Ekim 2007 15:46
aslan67
sen, sana mekan kapatacak kız da bulursun şaşırmam valla Ömerim :)
inşallah aslım,maddi darboğazdan ancak böyle kurtulurum:P:D
6 Ekim 2007 15:47
g_v_z
henüz düşünememene rağman ii düşünmüüsün :P:P
iç ses : ne dedim ben :hönk:
henüzdüşünmedim demis ki:
mekanı kapatıp , patronunuda masanın üstünde dansöz gibi oynatmak son noktadır herhalde..(oyna len). hatta garsonlarada tasma falan mı takmalı..
_emredersiniz sahip..:) .. gibi , gibi
6 Ekim 2007 15:47
lithium
geldin de kapatmadık mı yavrum:)
sinek avlayan mekana götürmek birebirdir.. hem misafir memnun kalır hemde paranız cebinizde kalır:)
aslan67 demis ki:
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/14978
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.