ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > güncel > 350 bin euro AB hibesini reddettiler
proje ab koy
mesaj ekleyeni başlık aç forum ana sayfası facebook'ta paylaş!

Sayfalar: 1      şu anda 1 - 9

...::: özkan :::...
...::: özkan :::...
Rize, Şimşirli Köyü muhtarı Necmi Şimşek Saynur Tezel'in canlı yayın konuğuydu, Şimşek olanları şöyle anlattı:

Biz bu projeyi hayata geçirmek için daha önce bir ön proje yapmıştık ve projemiz kabul edildi. İkinci bir aşamada bizden 350-400 metrekarelik yer tespiti istediler.

Komplo teorisi

Ben de köy halkını topladım sandım ki bu projeyi herkes takdir edecek, bizi tebrik edecekler diye düşündüm. Keşke bizim köye böyle bir gelişim yapılsın diyecekler diye, ama maalesef bazı kişiler Avrupa Birliği bize neden para versin biz Avrupa Birliği'nin parasını istemiyoruz. Bizim buraraları satacaklar, satın alacaklar bizi burdan çıkaracaklar. dediler. Uygun arazisi olan kişilerle para karşılığı ya da başka bir yerden arazi verme karşılığı arazilerini istedik vermediler. Oysa bu tesis en çok onların işine yarayacaktı. Çünkü evleri en aşağıdadır yukarıdan aşağıya akan bütün mahallenin atık suları onların evlerinin önünden geçiyor. Yani bu projeyi en çok onlar isteyeceklerdi fakat maalesef nedense ben istemiyorum ben araziyi vermiyorum dedi. Başka bir yere yapmak da mümkün değildi. Benim arazim vardı burada yapmak mümkünse burada yapalım dedim ama burada olmaz dediler.

Bizim İstanbul'da dernek başkanlığımız var dernek başkanına bilgi verdim o da buradaki anne-babası ile görüştü. Ben tek başıma değildim belki bana karşı tepki vermişlerdir diye muhtarını seven olur sevmeyen olur diye. Başka köyden vatandaşları aldım götürdüm, Özel İdare müdürü geldi yani çok kişiler üzerine tuttum ki bu projeyi gerçekleştirip bütün köylere örnek olalım, köyümüz örnek köy olsun diye fakat maalesef olmadı yapamadık. Bana göre bundan sonra bu projenin gerçekleşmesi zor. Elimize 350 bin euro geçti bu parayı köylünün vermesi bunu yapması mümkün değil , yapacak başka bişey yok artık yapamayız yani

VİDEO İÇİN : http://video.haberturk.com/Video.aspx?v_ID=30799&k_A=haberturk

http://www.haberturk.com/haber.asp?id/39125&cat/200&dt/2007/10/06
6 Ekim 2007 04:35   mesajın adresini al  

godmode
godmode
6 Ekim 2007 04:40   mesajın adresini al  

sad lisa
sad lisa
bu saatte
töbe töbe=)
6 Ekim 2007 04:48   mesajın adresini al  

yargıç
yargıç
Helal olsun ii yapmıs hemşerilerim bnm gurur duydum;)
6 Ekim 2007 06:00   mesajın adresini al  

...........
...........
atığın içinde yüzerler artık ilerde..
6 Ekim 2007 07:23   mesajın adresini al  

serd@l
serd@l
karadeniz insanın inatçılığından olsa gerek ...3 kuruşluk yerlerini verseler nolur...dediğin gibi atığın içinde otursunlar da akılları başlarına gelsin..müstehaktır onlara..
6 Ekim 2007 08:46   mesajın adresini al  

tycoon
tycoon
neyse agır bi laf kullanmıstım değiştirdim mesajı..ne halt yerseniz yiyin beaaaaa
6 Ekim 2007 11:29   mesajın adresini al  

kozmikyanılgı
kozmikyanılgı
ben bu halkı sevmiyorm desem de yalan wala...
öpücem hepsini teker teker...
aferin nan size...
ne varsa köylüde var arkadaş onu bunu bilmem wala.
hayır şu dalga geçenlerin de kafası basamadı '' bu işte bi iş vardır, boşuna para vermezler'' deyii
ah halkım benm be, sen seçim sandığında da deseydin ya bunu, ya da oy için çil çil altınları götürürken.. nolurdu?
6 Ekim 2007 21:56   mesajın adresini al  

vi0let de mars
vi0let de mars
çok küçük rakamlara topraklarını dış sermayeye peşkeş çeken belediyelere, şehir patronlarına inat,
köylü milletinin efendisi olduğunu göstermiş..
6 Ekim 2007 22:08   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1      şu anda 1 - 9

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2009