Arkadaşlar ya ben daha yeniyim:s
kötü örnek olmayın lütfen...
11 Ekim 2007 09:24
devilsting
Herkes kendi ailesinden sorumludur.. Ailesine yük olan bir öğrenci, ailesine yük olan başka bir öğrencinin sorumluluklarını hatırlatma haddine sahip diildir..
Paragraf paragraf yazılarını da al git pls..
sultana [fragile!!! demis ki: ]
uzatın abi beni bağlamaz, ama hayattan çalınan yıllar , cebinizden boş yere savrulan paralar vs, ben bunlara acıyorum sadece.
bu arada hani sormuş ya arkadaş bir sene uzatmak insanlık hali de 2 sene ne hali diye :) neyse bişi demiyim ama ben bir şekilde talihsizlikle 1, 2 dersten 1 sene uzatan insanlar gördüm, onları kastederek insanlık hali işte dedim.
profesyonellik kelimesi bildigim kadarıyla yaptıgı işten para kazanan anlamına gelir.. eger sen 8 sene okuyorsan 4 yıllık bi bölümü, bu senin profesyonel ögrenci deil tamamiyle bi AMATÖR oldugunun ispatıdır..
bunu yazan arkadaşı da alkışlıyorum :)
ayrıca illa 4 senede bitir evine barkına dön gibi bir yaklaşım da doğru olacak değil, insanlar yüksek lisans yapar doktora yapar vs kalır okulda ama bence bunları yapanlarla, keyfine uzatanlar arasında dağlar kadar fark var.
he ayrıca ben de keyfime zevkime düşkün bir insanım, oldukça da tembelimdir hiç bir sınava sabahlara kadar çalıştığımı bilmem, ama össyi doru dürüst çalışmadan ilk senemde kazandım, sonra değişim bursu alıp bir sene avrupada üniversiteye devam ettim, şimdi de hiç sene kaybetmeden okulu bitirmeye hazırlanıyorum, ve bunları deliler gibi gezerek eğlenip yiyip içip yatarak, doru dürüst çalışmadan yaptığım için, belki de insanların halini anlayamıyorumdur. :) övünmek gibi olmasın neyse :D
19 Ekim 2007 14:53
odessa__
2 senelik okula 4 yılımı verdim şimdi dört senelik bi bölüme kaç yılımı veririm kolay çözümlemeli bi denklem babam bile kestirdi 10 yıl sonra zornik dağlarında görüşürük dio :)))
27 Ekim 2007 18:27
elchina
imdaaat bitmiyo bu okul
27 Ekim 2007 19:31
sultana (sayko)
rahatsız oluyorsan sen git ben niye gidiym :)
bir de şu var ki nasıl cevap verirdin acaba; ya aileme yük olmadan bu yorumları yapıyorsam? o zaman ne dicen?
ben rahatsız olmam senin bana laf sokmandan ama senin baya rahatsız olup ananıda al git tarzında cevap yazman baya eğlendirdi beni şimdi,
irite etmeyi seviyorum vesselam
28 Ekim 2007 02:44
**sinan**
valla bnm okul biterse herkesin biter :)
31 Ekim 2007 22:53
**sinan**
5 yılda bitmesi için dua ediyorum ama o da zor gibi görünüyo
31 Ekim 2007 22:53
kötü kedi
ne guzel
27 Kasım 2007 09:29
eti.cin
profesyonellik ve öğrencilik ...
2side çok tezat...
27 Kasım 2007 20:31
türkmen
bu okulu kazanmakta profesyonellik değil mi? öss gibi bi engeli aşmışız bize dağlar dayanmaz... :)
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/14969
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!