ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > kampüs hayatı > profesyonel öğrencilik
mesaj ekleyeni başlık aç forum ana sayfası facebook'ta paylaş!

Sayfalar: 1  2  3  4  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 25 - 36

brsctn
brsctn
bi başladık bitmek bilmedi izmirden kaltı tren sakaryadayız hala fren yok aynen devam 6 sene oldu :)
6 Ekim 2007 20:08   mesajın adresini al  

-can-
-can-
Tam 18 yildir profesyonel ögrenciyim.!!
6 Ekim 2007 20:55   mesajın adresini al  

barışcıl atom™
barışcıl atom™
hocam sen bizi hiç örnek alma :))

eskici_ demis ki:

ben 3. sınıftayım ama idolümsünüz

6 Ekim 2007 22:47   mesajın adresini al  

witchontheroof
witchontheroof
ne var biz uzatmıyoruz diye ne olmuş hıhh.
hem zevkimi yapar hem mezun olurum ayıptır söylemesi :D
mezun olup ülkemize hizmet ediciiiz biz siz yatın daha ööö :D
7 Ekim 2007 00:51   mesajın adresini al  

doğangörünümlüşahin
doğangörünümlüşahin
ineklere ölümmmmmmmmmmmmmmmmm
7 Ekim 2007 01:08   mesajın adresini al  

luteus
luteus
sanırım profesyonel öğrenci lmak için öğrenim süresini fazlaca doldurmak ve/veya af ile geri gelmek koşulu ile sürekli bir döngü içinde kaygısız olan kişinin mesleğidir sanırım...

:D
7 Ekim 2007 01:10   mesajın adresini al  

off the record
off the record
'Öğrenmenin yaşı yoktur' felsefesinden yola çıkarak okulumu uzatıyorum ki atalarımızın lafı yerde kalmasın...
7 Ekim 2007 06:30   mesajın adresini al  

üniformalı(!)
üniformalı(!)
bence kimse dörtdörtlük profesyonel öğrenci olamaz.. olmaya çalışır ama başaramaz varsa idda eden ispat etsin :)) okulda uzar, derste uzar,yaşta uzar, askerlikte uzar, hayatta uzar.....ama (aşk uzamaz) :))
7 Ekim 2007 23:42   mesajın adresini al  

exenseranita
exenseranita
Arkadaşlar ya ben daha yeniyim:s
kötü örnek olmayın lütfen...
11 Ekim 2007 09:24   mesajın adresini al  

devilsting
devilsting
Herkes kendi ailesinden sorumludur.. Ailesine yük olan bir öğrenci, ailesine yük olan başka bir öğrencinin sorumluluklarını hatırlatma haddine sahip diildir..

Paragraf paragraf yazılarını da al git pls..

sultana [fragile!!! demis ki:
]
uzatın abi beni bağlamaz, ama hayattan çalınan yıllar , cebinizden boş yere savrulan paralar vs, ben bunlara acıyorum sadece.
bu arada hani sormuş ya arkadaş bir sene uzatmak insanlık hali de 2 sene ne hali diye :) neyse bişi demiyim ama ben bir şekilde talihsizlikle 1, 2 dersten 1 sene uzatan insanlar gördüm, onları kastederek insanlık hali işte dedim.

profesyonellik kelimesi bildigim kadarıyla yaptıgı işten para kazanan anlamına gelir.. eger sen 8 sene okuyorsan 4 yıllık bi bölümü, bu senin profesyonel ögrenci deil tamamiyle bi AMATÖR oldugunun ispatıdır..

bunu yazan arkadaşı da alkışlıyorum :)

ayrıca illa 4 senede bitir evine barkına dön gibi bir yaklaşım da doğru olacak değil, insanlar yüksek lisans yapar doktora yapar vs kalır okulda ama bence bunları yapanlarla, keyfine uzatanlar arasında dağlar kadar fark var.
he ayrıca ben de keyfime zevkime düşkün bir insanım, oldukça da tembelimdir hiç bir sınava sabahlara kadar çalıştığımı bilmem, ama össyi doru dürüst çalışmadan ilk senemde kazandım, sonra değişim bursu alıp bir sene avrupada üniversiteye devam ettim, şimdi de hiç sene kaybetmeden okulu bitirmeye hazırlanıyorum, ve bunları deliler gibi gezerek eğlenip yiyip içip yatarak, doru dürüst çalışmadan yaptığım için, belki de insanların halini anlayamıyorumdur. :) övünmek gibi olmasın neyse :D

19 Ekim 2007 14:53   mesajın adresini al  

odessa__
odessa__
2 senelik okula 4 yılımı verdim şimdi dört senelik bi bölüme kaç yılımı veririm kolay çözümlemeli bi denklem babam bile kestirdi 10 yıl sonra zornik dağlarında görüşürük dio :)))
27 Ekim 2007 18:27   mesajın adresini al  

elchina
elchina
imdaaat bitmiyo bu okul
27 Ekim 2007 19:31   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 25 - 36

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2009