ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum  kampüs hayatı  profesyonel öğrencilik

Sayfalar: 1  2  3  4  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 13 - 24

yargıç
yargıç
Biz şimdi amatör mü oluyoruz:)
~ 338 gün   mesajın adresini al  

koalalumpur
koalalumpur
ben de okulu 3 senede bitiryorum :)

...........
...........
en az bi sene kal aradki farkı çok iyi anlarsın :D

spectaqularboy demis ki:

Biz şimdi amatör mü oluyoruz:)

(_sheitann_)™
(_sheitann_)™
hep özenmişimdir zaten ama ben yapamadım ya.. içimde kaldı ama :(

lucy luyi
lucy luyi
dördüncü seneye geçiş.. elde var sıfır. şimdi resetledik bakalım. en az bi dört sene daha.. filan.

allrightsreserved
allrightsreserved
bu sene bitio kısmetse
hicte uzatıp dalanın kıcını sildigi dolarlara bir 8000 fazladan ekleyesim yok valla

1   ~ 338 gün   mesajın adresini al  

£hl-i keyf
£hl-i keyf
valla kendıme geldım ben bu baslık yazısını okuyunca haaa:D
ben neymişim de haberım yokmuş
bu arada 5. yılımdayım ve okul bıtmeyecek sımdılık:D

carnivor
carnivor
1 sene uzatmak insanlık hali 2 sene uzatmak ne hali diye merak ettim birden.. okulda koşullar herzaman istediğin gibi olmuo..maddi açıdan girmişsin fakat sende bilmiyorsun ki uzatan adamların hangi imkanlarda okuduklarını.gözlem yaparsan da anlarsın bu uzatanlar keyfine ve zevkine düşkün insanlar oluyor genellikle.sen uzatmazsın, 1 sene uzatmayıda insanlık hali gözüyle bakmazsın 4 yılda çeker gidersin evine barkına.açık ve net sanırsam galiba kesinlikle.falan filan işte ...

sultana [fragile!!! demis ki:
]
ki başlığı açan arkadaş demiş ya, okulu uzatanlar bilir diye, ben onlara soruyorum.
hatta lafım okulu 1 sene uzatanlara bile değildi üstelik, o kadar olur insanlık hali

berque
berque

]
şimdi çok kızıcaksınız bana sen kimsin diceksiniz belki ama,
hanginiz kendisi kazanıp 7- 8 sene masrafını 100% kendisi ödeyipte gönül rahatlığıyla bu kadar senedir okuyorum ama aileme yük değilimki benimkisi gönüllü keyif diyebilir?
bu biraz da size karşı sorumluluk hisseden insanların imkanlarını sömürmek değil midir?
1 sene uzatmayı anlarım da, 7 sene 8 sene ne ya tıp mı okuyosun, baba parası çok mu tatlı, yada ailene kastın mı var.

yazdıklarına kızabilicek yada yalan sacma dicek biri oldugnu hiç sanmıyorum.
profesyonellik kelimesi bildigim kadarıyla yaptıgı işten para kazanan anlamına gelir.. eger sen 8 sene okuyorsan 4 yıllık bi bölümü, bu senin profesyonel ögrenci deil tamamiyle bi AMATÖR oldugunun ispatıdır..
profesyonel ögrenciye gelince, okurken ben profesyonelim(!) bla bla'ncı senem bu okulda, bu dersi 5inciye 10uncuya alıyorum oley diyen kesimlere özel ders veren, aklıyla sagdan soldan okurken burs alabilen ( ki bu havadan gelen bi paradır..herkes ister ama alamayınca alanları kötülerler ) ve bu kazandıgı paralarla kendi hayatını sürdüren yada en azından ekstradan okudugu 4 sene boyunca ailesine yük olmadan yasabilen ögrencidir... warmıdır böyle insanlar ?? sadece benim cevremde saymakla bitmez.. cünkü her zaman onlara gelir kapısını saglayan profesyonel ögrenciler wardır..
yaşasın profesyonellik..
 1   ~ 338 gün   mesajın adresini al  

yargıç
yargıç
Şimdi yane illa kalıcaz oda gusel aslnda :):)

_volkan_
_volkan_
sırf bu arkadasa inat okulu 2 yıl daha uzatasım geldi

]
şimdi çok kızıcaksınız bana sen kimsin diceksiniz belki ama,
hanginiz kendisi kazanıp 7- 8 sene masrafını 100% kendisi ödeyipte gönül rahatlığıyla bu kadar senedir okuyorum ama aileme yük değilimki benimkisi gönüllü keyif diyebilir?
bu biraz da size karşı sorumluluk hisseden insanların imkanlarını sömürmek değil midir?
1 sene uzatmayı anlarım da, 7 sene 8 sene ne ya tıp mı okuyosun, baba parası çok mu tatlı, yada ailene kastın mı var.

sultana (yolgezer)
sultana (yolgezer)
uzatın abi beni bağlamaz, ama hayattan çalınan yıllar , cebinizden boş yere savrulan paralar vs, ben bunlara acıyorum sadece.
bu arada hani sormuş ya arkadaş bir sene uzatmak insanlık hali de 2 sene ne hali diye :) neyse bişi demiyim ama ben bir şekilde talihsizlikle 1, 2 dersten 1 sene uzatan insanlar gördüm, onları kastederek insanlık hali işte dedim.

profesyonellik kelimesi bildigim kadarıyla yaptıgı işten para kazanan anlamına gelir.. eger sen 8 sene okuyorsan 4 yıllık bi bölümü, bu senin profesyonel ögrenci deil tamamiyle bi AMATÖR oldugunun ispatıdır..

bunu yazan arkadaşı da alkışlıyorum :)

ayrıca illa 4 senede bitir evine barkına dön gibi bir yaklaşım da doğru olacak değil, insanlar yüksek lisans yapar doktora yapar vs kalır okulda ama bence bunları yapanlarla, keyfine uzatanlar arasında dağlar kadar fark var.
he ayrıca ben de keyfime zevkime düşkün bir insanım, oldukça da tembelimdir hiç bir sınava sabahlara kadar çalıştığımı bilmem, ama össyi doru dürüst çalışmadan ilk senemde kazandım, sonra değişim bursu alıp bir sene avrupada üniversiteye devam ettim, şimdi de hiç sene kaybetmeden okulu bitirmeye hazırlanıyorum, ve bunları deliler gibi gezerek eğlenip yiyip içip yatarak, doru dürüst çalışmadan yaptığım için, belki de insanların halini anlayamıyorumdur. :) övünmek gibi olmasın neyse :D

Sayfalar: 1  2  3  4  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 13 - 24

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008