ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
Türkiye ile tiyatoru tanıştıran, oyunculuk sanatının kökleşmesini sağlayan sanatkarın adını taşıyan Harbiye Muhsin Ertuğrul Sahnesi'ni yıkmak istiyorlar! Çünkü rant büyük, çünkü kongre vadisi, çünkü Büyük Ortadoğu Projesi uzantısında kentimizi parsel-parsel, pafta-pafta elimizden almaya çalışıyorlar. Muhsin Ertuğrul'un zamanında Herkes kendi işine baksın diye sanattan uzak tuttuğu mevzuat adamları, tiyatroyu enkaz yapacak projeyi iştahla hazırlıyorlar. Yapmak zor olduğu için yıkmayı tercih ediyorlar! İsterseniz %97 oy alın, isterseniz büyük şehrin belediye başkanı değil sahibi olun, isterseniz tüm dünya medyasının patronu olun; sanatın ve sanatçının değerini ölçmeye gücünüz yetmeyecek. Şehir bizim, tiyatro bizim, sahnemize sahip çıkalım :
MUHSİN ERTUĞRUL SAHNESİ, SADECE ALKIŞTAN YIKILSIN !
186 Ekim 2007 00:45
yosamite
NOT : Alıntıdır.
26 Ekim 2007 00:46
væringjar
Tiyatroları yıktırmayalım. Tiyatrolara vurulan her kazma uygarlığımıza vurulmuştur.
6 Ekim 2007 00:53
maktulren
Böyle adamları anlamak mümkün deil nası bi zihniyettir nasıl bi mantıktır...diyecek bişey bulamıyorum sanata verilen,verilmesi gereken deger bu olmamalı...pes dogrusu
6 Ekim 2007 00:54
ne alaaka
çok tiyatro salonumuz, çok seyircimiz, tiyatro hakkında çok bilgimiz ve sevgimiz olsaydı; biraz sıkardı o binaları yıkmak ama karşılarındaki güç o kadar zayıf ki küçümseyip takmamakta haklılar..
36 Ekim 2007 01:03
eskici_
çok dogru
ne alaaka demis ki:
çok tiyatro salonumuz, çok seyircimiz, tiyatro hakkında çok bilgimiz ve sevgimiz olsaydı; biraz sıkardı o binaları yıkmak ama karşılarındaki güç o kadar zayıf ki küçümseyip takmamakta haklılar..
6 Ekim 2007 01:09
yosamite
çok çok doğru ! adamların aklı başka yerlere çalışıyo..onların sanatı çok farklı..neyse !
ne alaaka demis ki:
6 Ekim 2007 01:11
eskici_
olayı özetledin ne alaka
6 Ekim 2007 01:16
cause13
gercekten her bu tıp haberde tuylerım dıken dıken oluyor amator olarak bır zamanlar tıyatro oyuncu olan ben kafayı yıcem tıyatro kadar dogrudan egıtım varmı bı oyunu okutun ıstedıgınız kadar hıc bır manası yok ama bıde ızletın tıyatroda bakın tadından yenmeyen bılgılerle dolmusuz cıkınca hemen kıssadan hıssemızı almısız nasıl yıkmaya calısırlar ya bence yıkılan her tıyatro salonu için baska bır yere 2 tane yapılsın yıkan kopekler tarafından
6 Ekim 2007 01:18
yosamite
olayı özetledin ne alaka
ben çok alaka kuruyorum..
6 Ekim 2007 01:22
?!
ne alaka diyişi sana değil, o bi üstte güsel yorumlayıp özetleyen arkadaşın nicki:)
yosamite demis ki:
olayı özetledin ne alaka
ben çok alaka kuruyorum..
6 Ekim 2007 01:37
ertu '
:D:D:D gecenin bu saatinde bu kadar oluo herhalde =)))
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/14964
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.