ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
Cogu zaman saglanamayan durum. Disaridaki sesler bitse bile kafanin icindekiler bitmiyor, bitemiyor.
Sever misiniz?
22 Aralık 2005 22:50
moviebiker
severimde az yaşanıyo dediğin gibi :(
22 Aralık 2005 22:52
mert
bu konu taa ilkokuldan beri aklıma takılan bi soru dikkat ettim hakkaten dşarıdaki sesler bitse "ben" konuşmaya devam ediyor.. bunu sever miyime gelince dşarıda çok ve boş laf dinlemektense içeride "ben" i dinlemeyi tercih ederim..
22 Aralık 2005 22:54
n
bazen o "ses" ler beni deliye çevirio... bazense duruyorum herşeyi bıraqıp onları anlamaya çalışıourum.. ya .. noluoo bize
22 Aralık 2005 22:55
moviebiker
şaka bi yana birsürü kendikendine konuşan adam görüyorum dışarda :)
22 Aralık 2005 22:57
n
yoq ya delirmeq o qadar basit! olmasa gereq ;)
daha başqa bişiler.. ilginç ama..nese işteee
22 Aralık 2005 22:58
$
Uzun sure sessiz kalmamis, cevresindeki onlarca yuzlerce sese alismis insan, ilk kez sessiz kalip ic seslerini dinlemeye karar verdiginde, kendisini yabancilasmis bulur mu kendisine?
22 Aralık 2005 23:01
n
buluyo bence... çoq garip ama doğru işte.. insanın qafası bazen başqa seslere o qadar alışıo qi , qendini dinlemeye başladıında , tanıyamıor
22 Aralık 2005 23:04
selcen
cogu zaman aranıp da bulunamayan güzellik..
22 Aralık 2005 23:20
tarçınlı kakaolu kek
sessizlik uyku diil bence.
mert'in de dediği gibi dışarda sessizlik olsa da "içerdeki" hep konuşuo.
uyumadan önce bile o kadar çok konuşuo ki bazen uykuya dalmam çok uzun zamn alıo.
o zmn uyuz oluyrm işte :)
22 Aralık 2005 23:21
ibrahim
yaa sesten değilde kalabalıktan bıktım ben kendi kendime kalmak kendimi dinlemek istiyorum...
22 Aralık 2005 23:27
hafriyat
pür sessizlik isterim bazen ölüm sessizliği gibi tek tık olmasın saat tiki bile duyulmasın.. özellikle ders çalışırken çok psikopatımdır bu konuda. yukardaki komuşunun ayak seslerini bile duyarım. sessizlik cicidir ruha iyi gelir uzun sürmezse çok herkes bazen ihtiyaç duyar (ben biraz fazla duyuyorum) yaa, yaa ..
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/1496
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.