ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
Vedat Sakman ilk solo albümü olan Müzisyeni 1989 yılında yaptı. 1990 yılında Zuhal Olcay'ın Küçük Bir Öykü albümünün prodüksiyonunu gerçekleştirdi. Albümdeki tüm besteler ve düzenlemeler kendisinin, sözler Mehmet Teoman'ın idi. 1991 yılında yine Zuhal Olcay'ın İki Çift Laf albümünün sekiz şarkısının sözlerin yazıp, müziğini ve düzenlemelerini yaptı. Aynı yıl tüm şarkı ve düzenlemeleri kendisine ait olan Kapılar adlı ikinci albümünü çıkardı.
1994 yılında üçüncü solo albümünü çıkardı.Sevgileri Unutmadık adlı bu albümdeki sekiz şarkının beste ve düzenlemeleri kendisine aitti. 1997 yılında Hümeyra'nın Beyhude albümünün müzik direktörlüğü ve aranjörlüğünü yaptı. Hümeyra bu albümde Vedat Sakman'ın iki şarkısını seslendirdi. 1998 yılında Zuhal Olcay'ın İhanet ve Leman Sam'ın İlla adlı albümlerinin müzik direktörlüğünün ve aranjörlüğünün yanı sıra çoğu şarkıların da söz ve müziğini yazdı. 2002 Nisan ayında Usulca isimli solo albümünü çıkardı.
Öncelikle sıcak bir giriş yapalım :) Feride diyor Vedat Sakman...(Dizi müziğini yapıyor...hatırlayacaksınız..)
Ve İkinci Bahar dizisinin müziği : KANDİLLİ (Leman Sam çok hoş söylüyor, onun yorumuna hayranım zaten..)
Bir Atilla İlhan şiiriyle devam edelim : AYRILIK DA SEVDAYA DAHİL ....çünkü ayrılık da sevdaya dahil, çünkü ayrılanlar hala sevgili...
Her Neyse enfes bir düet...
Deli kuşla sohbet ettik bu sabah havadan sudan
Bana senden, gözlerinden söz etti hiç durmadan....
........gözlerinin aradığı yalnız ben olayım
Deli Kuşu Leman Sam'dan dinleyin bir de :) mp3 olarak..harika ya
Teşekkür ederim şimdiden ilgilenen,dinleyen arkadaşlara..Çok klas adam çok ! http://www.vedatsakman.com/vedatsakman.htm
5 Ekim 2007 22:00
poh poh perisi
ayrılıkta sevdaya dahil çünkü ayrılanlar hala sevgili...yanlışmı hatırlıorum ya...onun dimi...
5 Ekim 2007 22:03
yosamite
Evet, Atilla İlhan şiiri ..
poh poh perisi demis ki:
ayrılıkta sevdaya dahil çünkü ayrılanlar hala sevgili...yanlışmı hatırlıorum ya...onun dimi...
5 Ekim 2007 22:08
ver pacıno
ya ustad yasar aydının kasedinde ilkay akkayanin salkımsöğütte söyledigi gitmezdim bu sehirden parcasini cok farklı yorumlamişti ordaki yorumna hayran kalmıstım cok iyidir :)
5 Ekim 2007 22:11
yosamite
ses tonu bi kere bitiriyo yaa.. Kara Güvercin şarkısını hele bi dinleeee..canlı performansları bi yana, mp3 leri gerçekten alt yapı olarak mükemmel..
5 Ekim 2007 22:13
poh poh perisi
bizim arkeoloji bölüm başkanı vedat sakman ile iyi arkadaştır...bikaç yıl önce eskişehire hallere gelmişti...güzeldi...
5 Ekim 2007 22:14
yosamite
tanışmak isterdim..
5 Ekim 2007 22:16
ver pacıno
ya bunlar gercek müzisyenleri bu ülkenin o televizyonlarda cıkanlar sebekleri ...
örneğin ben bu adamlarin cdlerini alıp öyle pc me kayıt ederim netten asla indirmem nacizhane bi fikrim lütfen bu insanlara 5 ytl yi cok görmeyin ve kasetlerini alın ki devamlı üretsinler...
5 Ekim 2007 22:17
poh poh perisi
her zaman dinlenmio ama...ben bazen çok sıkılıorum...
5 Ekim 2007 22:19
ver pacıno
ya tabi müzik ruh haliyle ilişkili oldugu için normal bu her insanda var ama pop'un da arabesk'inde yani dinledigin her müzik tarzinin kaliteli olanini dinlemek gercekten müzikal deger tasiyanlarini dinlemek lazım...
poh poh perisi demis ki:
her zaman dinlenmio ama...ben bazen çok sıkılıorum...
5 Ekim 2007 22:22
tosi
ayrılık da sevdaya dahil ve her neyse şarkıları çok güzel..canlı dinlemiştim müthiş bir sesi var bu adamın..fransız sokağında kendi yeri var tanışmak isteyenler gidip tanışabilir hem de o sesi canlı dinlemek lazım bir de genç bi bayan eşlik ediyo kendisine onun sesi de şahane..alkışlamaktan ellerim yorulmuştu..
5 Ekim 2007 22:33
tosi
vay bee :D vokal olarak çalışsam onunla :D vhhuuv :ç
kolay bişey değil yalnız kızın inanılmaz bir sesi vardı..
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/14956
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.