ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
çok seviyorum bu kadını,sesini
nightwish'den ayrıldı ama bence tek başına da harika işler yapıcakk:):)
mükemmel bi sesi var çünkü:)
bu solo bi şarkısı...çok güzell
kasımda da albümü çıkıcakk :) eminim çok güzel olucakktır :)
5 Ekim 2007 21:29
mr ako
tarja'nın sesi cidden çok güzel, dinlenilesi bi albüm yapacağını zannediyorum bu şarkıdan sonra
ayrıca, nightwish'den ayrılmadı, atıldı =)
5 Ekim 2007 21:53
frnz/ ...
evet atıldıı:(:(
dilim varmıyo söylemeyee:S
atma şekilleri de ayrı bi rezillik zatenn!
5 Ekim 2007 21:54
mr ako
ya tarja, şöle yapalım böle yapalım, daha çok satarız, piyasa yaparız diye çok konuşuyomuş, ondan atılmış sanırım bi konserden sonra yanılıyor muyum, pek hakim değilim neden atıldığına...
5 Ekim 2007 21:59
frnz/ ...
ihmal ediyomuş grubu
çıktıkları en büyük turneden sonra bi mektupla atılmışşş
karşılarına alıp konuşmaya bile tenezzül etmemişlerr
5 Ekim 2007 22:03
mr ako
tarja basına verdiği açıklamada mektup aldığını falan söylüyo, ama sarılmışlar öle gitmiş heralde, kocası falan amannn neyse olan olmuşla çare bulunmuyor,
nightwish keşke epica'nın solistini(simone) alsaydı, onu da almadılar...
Pazardan armutmu aliyosun abi, bi sor bakim önce Simone'a gelmek istiyomu.. Ayrica Nightwish ile Epica arasindaki bagintiyi cözemedim. ikisininde bayan vokallerinin olmasi sanirim tek ortak yönleri...
mr ako demis ki:
tarja basına verdiği açıklamada mektup aldığını falan söylüyo, ama sarılmışlar öle gitmiş heralde, kocası falan amannn neyse olan olmuşla çare bulunmuyor,
nightwish keşke epica'nın solistini(simone) alsaydı, onu da almadılar...
tarja tek de devam eder, nasılsa, hayranı çok...
5 Ekim 2007 22:49
jan
tek başına da gayet iyi olucak eminim , ses müthiş :)
5 Ekim 2007 23:36
mr ako
takip ettiysen bilirdin, nightwishin simone ile ilgilendiğini ve simone'nin epica ailesinde mutluyum falan tarzı açıklamalar yaptığını, ayrıca simone nightwish'i de çok severmiş, müziğe girmesinde de etkili olmuş bi ölçüde, ortak noktayı var sen bul, müzikleri aynı olmak zorunda değil, simone tarja'nın sölediği şarkıları rahatlıkla söyleyebilecek nitelikte bi solist bence, ondan söyledim...
5 Ekim 2007 23:54
souvereign jr.
güzelmiş şarkı , sesi hakkaten güzel. (Y) ne tarz oluyo bu şarkı?
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/14954
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.