konuşacak şeyim varsa yani böyle zorunluluktan, kalp kırmıyım felan diye hatır hesabı konuşmuyorsam. tel.de konuşmayı severim konuşurum da :D
5 Ekim 2007 23:20
chillipepper
ohh be, ben de kendimde mi bir sorun var zannediyordum... benim gibi düşünen insanları görmek içimi ferahlattı... ben bi de zorunlu olmadıkça mesaj çekmeye gıcık oluyorum, çıt çıt çıt çıt çıt senkronize hareketlerle tuşların çıtlamaları filan, sinir edici :S
5 Ekim 2007 23:21
at@kner
bende sevmem kendilerini... lanet bişi...
5 Ekim 2007 23:27
at@kner
özellikle dolmuş - otobüs gibi toplu taşıma araçlarında bağıra bağıra konuşanları kınıyorum....
5 Ekim 2007 23:28
rap'unzel
ben de bi bAŞlık açıcam telefonla kOnuşmaktan nefret eden sevgiliden nefret etmek !! :D
5 Ekim 2007 23:33
chillipepper
gerçi bu telefonla çok konuşanlar sektöründe iyi para vardır ya, kafaya kaideli cep telefonu tutucuları filan mı yapsak ne...konuşun sevgililer, aman boş durmayın,konuşun, bizim tutacaklardan almayı da unutmayın...
5 Ekim 2007 23:39
bar_duck
maksimum 39 saniye..
5 Ekim 2007 23:56
çemberimde gül oya
uehuhuehueh evet itiraf ediyorum 2 saate yakın konuşmuşumdur tabi telefonu elle tutmuyodum kulaklıkla:P
6 Ekim 2007 00:15
brontosaurus
kol saati niyetine :) taşıyorum
6 Ekim 2007 00:21
$ahßaz mari.... =))
telefonla konusmaktan beyın hucrelerım yanacaktı bı ara
6 Ekim 2007 00:22
ne alaaka
ara sıra telefonu açmamaya kadar varan bi nefret hem de..
hele evde açtığım telefon sayısı iki elin parmaklarını geçmez.
ama yine de 2 telefonum var:D kahrolsun kapitalizm demek istiyorum:)...
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/14953
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.