aaa ben mesajlaşmayı seviyorum anlamışım aklım başımda değil herhal nnekremim ehuhehe =)
yaa saatlerce konuşmaktan sıkılırım ama mesajlaşmaktan sıkılmam ben mesajlaşmayı severim yani oldu bayım =)
aynen nnayselim ben de:D
yazı anlamında rakiplerime gözdağı veriyorum buradan:Pfotoğraf çekmeye de bayılırım,tek kıl olduğum nokta konuşmak:)
5 Ekim 2007 21:47
elchina
konuşmayıda severim msjlaşmayıda..tam bi telefon manyağıyım diyebilirim..olmazsa olmazım cep telefonu:D kimse sevmiyorum diyor ama ne hikmetse herkeste bir cep telefonu var:Pp
5 Ekim 2007 21:50
kupa kızı
evet evet foto çekmeyi de çok severim...
bi ara psikopata bağlamıştım telefon elimde sürekli foto, video fln çekiyodum =)
aslan67 demis ki:
aynen nnayselim ben de:D
yazı anlamında rakiplerime gözdağı veriyorum buradan:Pfotoğraf çekmeye de bayılırım,tek kıl olduğum nokta konuşmak:)
5 Ekim 2007 21:50
frnz/ ...
niye hiç aramıyosun diye trip atan insanlara da sinir olurum
msnde konuşuyoruz arayıp bi de ne diyimm aynı muhabbet olcak ne gerek var ama di mi
5 Ekim 2007 21:51
züreyy-fa
bravo +1,bende tam bundan bahsedecektim frambuaz
frambuaz:p/frnz demis ki:
niye hiç aramıyosun diye trip atan insanlara da sinir olurum
msnde konuşuyoruz arayıp bi de ne diyimm aynı muhabbet olcak ne gerek var ama di mi
5 Ekim 2007 21:55
aslan67
işte anne ekmek lazım mı,baba bana ciklet al demek için:P
elchina demis ki:
konuşmayıda severim msjlaşmayıda..tam bi telefon manyağıyım diyebilirim..olmazsa olmazım cep telefonu:D kimse sevmiyorum diyor ama ne hikmetse herkeste bir cep telefonu var:Pp
5 Ekim 2007 21:59
aslan67
evet evet foto çekmeyi de çok severim...
bi ara psikopata bağlamıştım telefon elimde sürekli foto, video fln çekiyodum =)
fotoğraf çekmek bir sanattır!:)
yakında kamerayla kısa film sektörüne dalacağım,oyuncum olur musun nnayselim?seninle yeşilçamı yeniden yazabiliriz:D
5 Ekim 2007 22:00
daisy=) **solminör**
yahu sorma aynen ben de hep sonlarını seviyorum:Dson gülüşlerim şahane oluyor:Dnıhahaha(6)
senin telefon die açtığın başlığa yazanda kabatay zaten...nihahaymış...sen görecen nihahayı oolum,ööle bööle diil... NİHAHAHAH(6)(6)
5 Ekim 2007 22:02
kupa kızı
olmaz olur muyum hiçç...
filmimiz bi sahil kenarında olmalı ve sen dönüp bana nnaysel demelisin sonra ben de nnekrem diyip koşmaya başlıycam birbirimize ağır çekim koşmalıyız... evet konsept bu olmalı :D:D
aslan67 demis ki:
fotoğraf çekmek bir sanattır!:)
yakında kamerayla kısa film sektörüne dalacağım,oyuncum olur musun nnayselim?seninle yeşilçamı yeniden yazabiliriz:D
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/14953
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.