ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > geyik > Telefonla Konuşmaktan Nefret Etmek
meselem muslum gurses yeni raki strawberry absolute binboa cappy pepsi coca cola kola patlamis misir serbest cagrisim beles sinema bileti gnctrkcll gencturkcell aycell aria vodafone telsim turkcell avea phone booth telefon kulubesi nefret etmek konusma telefon
mesaj ekleyeni başlık aç forum ana sayfası facebook'ta paylaş!

Sayfalar: 1  2  3  4  5  10  11  12  13  14  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

aslan67
aslan67
Bu telefon gerçekten berbat bir icat mı yoksa bende mi bir sorun var yıllardır anlayamadım:)Nedense telefonla konuşmaktan nefret eden biriyim,bana bu kadar antipatik gelen başka bir elektronik cihaz daha yok..

Etrafıma bakıyorum herkes şakır şakır kontörleri yiyor:D
Eve geç kalacağım,şu dükkanın önünde bekle 10 dakikaya oradayım gibi mecburi konuşmalar yapmak zorunda olmasam allah şahidim olsun ki telefon kendini çöpte bulur:D

Benim gibi düşünen var mı bunu merak ettim bugün de?:)
5 Ekim 2007 20:54   mesajın adresini al  

rus ruleti
rus ruleti
insan sevgilisiyle saatlerce nasıl konuşur bende onu merak ederim yok normalde çenesi düşük ben telde konuşacak birşey bulamıyorumda
 1   5 Ekim 2007 20:56   mesajın adresini al  

tutaste
tutaste
yeri gelir 5 saat de konuşurum yeri gelir 5 saniye de:))
duruma göre değişir..bazen severim bazen sevmem:))
 1   5 Ekim 2007 20:59   mesajın adresini al  

yeni varyok©
yeni varyok©
bi amaç için aradığımda ve samimi birisiyle 5-10 dk kadar konuşabilirim. ancak arandığımda hele ki kafamda bişeyler varsa evet, hayır, tamam olmaz ve ne kelimelerinden başka bişey söyleyemiyorum. hele iş yerinde her telefon çalışında zıplıyorum, sekreter gidip de telefonu bana bırakmasın diye dua ediyorum. falan filan. ve de feşmekan. hele döncem ben cümlesi kusturucak beni.
5 Ekim 2007 20:59   mesajın adresini al  

cigdém
cigdém
sevmiyorum telefonda konuşmayı
 1   5 Ekim 2007 20:59   mesajın adresini al  

tycoon
tycoon
aynen oyle...cep telefonuyla sohbet edilmez ki normalde ...isini gorur kapatırsın..ama millete bir bakın cep teli cepte bile değil nerde eldee .....hay ben o eliniii.....diliniii ... tusunuuu ... operatorunuuu :)
 1   5 Ekim 2007 21:00   mesajın adresini al  

peter pan
peter pan
annem, babam, ablam, kardeşim, babaannem, eniştem ve halamla konuşmuştum bi keresinde telefonda tek seferde.
12 dakika falan sürmüştü toplam :)
ifrit olurum, kısa kesmeye çalışırım hep.
 1   5 Ekim 2007 21:00   mesajın adresini al  

-can-
-can-
Nefret bisi.!!!!
5 Ekim 2007 21:01   mesajın adresini al  

cigdém
cigdém
hele o bedavaları falan hiç annamam :S telefon yastığın yanında uyuyanlar felan :S
5 Ekim 2007 21:02   mesajın adresini al  

çemberimde gül oya
çemberimde gül oya
ayyhhh olar mııı hiç öle şeyyy
ben çottt sefiyorum keee tlfonla konuşmayıı :PP
sefkilimmminn nerrde oluğunu öğrenmek için keeee

daha fazla yapamıcam :d:D
5 Ekim 2007 21:02   mesajın adresini al  

aslan67
aslan67
aynen bu duyguları paylaşıyorum..hayatta en nefret ettiğim ses telefon sesi..

varyok© demis ki:

bi amaç için aradığımda ve samimi birisiyle 5-10 dk kadar konuşabilirim. ancak arandığımda hele ki kafamda bişeyler varsa evet, hayır, tamam olmaz ve ne kelimelerinden başka bişey söyleyemiyorum. hele iş yerinde her telefon çalışında zıplıyorum, sekreter gidip de telefonu bana bırakmasın diye dua ediyorum. falan filan. ve de feşmekan. hele döncem ben cümlesi kusturucak beni.

5 Ekim 2007 21:04   mesajın adresini al  

aslan67
aslan67
bir kelimeyi düzeltmek istiyorum:)

sefiyorum mu şevioom mu?:)

çemberimde gül oya demis ki:

ayyhhh olar mııı hiç öle şeyyy
ben çottt sefiyorum keee tlfonla konuşmayıı :PP
sefkilimmminn nerrde oluğunu öğrenmek için keeee

daha fazla yapamıcam :d:D

5 Ekim 2007 21:08   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  10  11  12  13  14  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2009