ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
Bu telefon gerçekten berbat bir icat mı yoksa bende mi bir sorun var yıllardır anlayamadım:)Nedense telefonla konuşmaktan nefret eden biriyim,bana bu kadar antipatik gelen başka bir elektronik cihaz daha yok..
Etrafıma bakıyorum herkes şakır şakır kontörleri yiyor:D
Eve geç kalacağım,şu dükkanın önünde bekle 10 dakikaya oradayım gibi mecburi konuşmalar yapmak zorunda olmasam allah şahidim olsun ki telefon kendini çöpte bulur:D
Benim gibi düşünen var mı bunu merak ettim bugün de?:)
5 Ekim 2007 20:54
rus ruleti
insan sevgilisiyle saatlerce nasıl konuşur bende onu merak ederim yok normalde çenesi düşük ben telde konuşacak birşey bulamıyorumda
15 Ekim 2007 20:56
tutaste
yeri gelir 5 saat de konuşurum yeri gelir 5 saniye de:))
duruma göre değişir..bazen severim bazen sevmem:))
bi amaç için aradığımda ve samimi birisiyle 5-10 dk kadar konuşabilirim. ancak arandığımda hele ki kafamda bişeyler varsa evet, hayır, tamam olmaz ve ne kelimelerinden başka bişey söyleyemiyorum. hele iş yerinde her telefon çalışında zıplıyorum, sekreter gidip de telefonu bana bırakmasın diye dua ediyorum. falan filan. ve de feşmekan. hele döncem ben cümlesi kusturucak beni.
5 Ekim 2007 20:59
cigdém
sevmiyorum telefonda konuşmayı
15 Ekim 2007 20:59
tycoon
aynen oyle...cep telefonuyla sohbet edilmez ki normalde ...isini gorur kapatırsın..ama millete bir bakın cep teli cepte bile değil nerde eldee .....hay ben o eliniii.....diliniii ... tusunuuu ... operatorunuuu :)
15 Ekim 2007 21:00
peter pan
annem, babam, ablam, kardeşim, babaannem, eniştem ve halamla konuşmuştum bi keresinde telefonda tek seferde.
12 dakika falan sürmüştü toplam :)
ifrit olurum, kısa kesmeye çalışırım hep.
15 Ekim 2007 21:00
-can-
Nefret bisi.!!!!
5 Ekim 2007 21:01
cigdém
hele o bedavaları falan hiç annamam :S telefon yastığın yanında uyuyanlar felan :S
5 Ekim 2007 21:02
çemberimde gül oya
ayyhhh olar mııı hiç öle şeyyy
ben çottt sefiyorum keee tlfonla konuşmayıı :PP
sefkilimmminn nerrde oluğunu öğrenmek için keeee
daha fazla yapamıcam :d:D
5 Ekim 2007 21:02
aslan67
aynen bu duyguları paylaşıyorum..hayatta en nefret ettiğim ses telefon sesi..
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/14953
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.