| |
aslan67
|
Bu telefon gerçekten berbat bir icat mı yoksa bende mi bir sorun var yıllardır anlayamadım:)Nedense telefonla konuşmaktan nefret eden biriyim,bana bu kadar antipatik gelen başka bir elektronik cihaz daha yok..
Etrafıma bakıyorum herkes şakır şakır kontörleri yiyor:D
Eve geç kalacağım,şu dükkanın önünde bekle 10 dakikaya oradayım gibi mecburi konuşmalar yapmak zorunda olmasam allah şahidim olsun ki telefon kendini çöpte bulur:D
Benim gibi düşünen var mı bunu merak ettim bugün de?:)
|
|
~ 336 gün
|
|
| |
rus ruleti
|
insan sevgilisiyle saatlerce nasıl konuşur bende onu merak ederim yok normalde çenesi düşük ben telde konuşacak birşey bulamıyorumda
|
|
1 ~ 336 gün
|
|
| |
tutaste
|
yeri gelir 5 saat de konuşurum yeri gelir 5 saniye de:))
duruma göre değişir..bazen severim bazen sevmem:))
|
|
1 ~ 336 gün
|
|
| |
darth varyok©
|
bi amaç için aradığımda ve samimi birisiyle 5-10 dk kadar konuşabilirim. ancak arandığımda hele ki kafamda bişeyler varsa evet, hayır, tamam olmaz ve ne kelimelerinden başka bişey söyleyemiyorum. hele iş yerinde her telefon çalışında zıplıyorum, sekreter gidip de telefonu bana bırakmasın diye dua ediyorum. falan filan. ve de feşmekan. hele döncem ben cümlesi kusturucak beni.
|
|
~ 336 gün
|
|
| |
cigdém
|
sevmiyorum telefonda konuşmayı
|
|
1 ~ 336 gün
|
|
| |
tycoon
|
aynen oyle...cep telefonuyla sohbet edilmez ki normalde ...isini gorur kapatırsın..ama millete bir bakın cep teli cepte bile değil nerde eldee .....hay ben o eliniii.....diliniii ... tusunuuu ... operatorunuuu :)
|
|
1 ~ 336 gün
|
|
| |
peter pan
|
annem, babam, ablam, kardeşim, babaannem, eniştem ve halamla konuşmuştum bi keresinde telefonda tek seferde.
12 dakika falan sürmüştü toplam :)
ifrit olurum, kısa kesmeye çalışırım hep.
|
|
1 ~ 336 gün
|
|
| |
-can-
|
|
|
~ 336 gün
|
|
| |
cigdém
|
hele o bedavaları falan hiç annamam :S telefon yastığın yanında uyuyanlar felan :S
|
|
~ 336 gün
|
|
| |
çemberimde gül oya
|
ayyhhh olar mııı hiç öle şeyyy
ben çottt sefiyorum keee tlfonla konuşmayıı :PP
sefkilimmminn nerrde oluğunu öğrenmek için keeee
daha fazla yapamıcam :d:D
|
|
~ 336 gün
|
|
| |
aslan67
|
aynen bu duyguları paylaşıyorum..hayatta en nefret ettiğim ses telefon sesi..
varyok© demis ki:
bi amaç için aradığımda ve samimi birisiyle 5-10 dk kadar konuşabilirim. ancak arandığımda hele ki kafamda bişeyler varsa evet, hayır, tamam olmaz ve ne kelimelerinden başka bişey söyleyemiyorum. hele iş yerinde her telefon çalışında zıplıyorum, sekreter gidip de telefonu bana bırakmasın diye dua ediyorum. falan filan. ve de feşmekan. hele döncem ben cümlesi kusturucak beni.
|
|
|
~ 336 gün
|
|
| |
aslan67
|
bir kelimeyi düzeltmek istiyorum:)
sefiyorum mu şevioom mu?:)
çemberimde gül oya demis ki:
ayyhhh olar mııı hiç öle şeyyy
ben çottt sefiyorum keee tlfonla konuşmayıı :PP
sefkilimmminn nerrde oluğunu öğrenmek için keeee
daha fazla yapamıcam :d:D
|
|
|
~ 336 gün
|
|
| |
tutaste
|
hayatta en nefret ettiğim ses telefon sesi..
aha bak işte ona hiç şüphe olmasın..bu yüzden sürekli titreşimde..arayan ulaşamıyor çünkü unutuyorum telefonu..hatırladığımda da açıklama yapmak zorunda kalıyorum:))
ama ben sefkülümle konuşmayı severim:))
o yüzden bir aydır konuşmuyoruz:))
bu ne yaman çelişki anne:PP
|
|
~ 336 gün
|
|
| |
züreyy-fa
|
telefonda uzun konuşmak resmen işkence,bi de sevgilisiyle saatlerce konuşanlar varya oooov yee işte onlar dünyada eşi benzeri olmayan yegane insanlardır,onların kolu normal diğer insanlarınkinden farklıdır,mekanik midir nedir o kol saatlerce havada kalır...
|
|
1 ~ 336 gün
|
|
| |
çemberimde gül oya
|
valla bilemicem orasını da artık :D
kolaysa sen yap :D
|
|