ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > konu dışı > anlatılan olağanüstü halk hikayeleri
hikaye olaganustu korku
mesaj ekleyeni başlık aç forum ana sayfası facebook'ta paylaş!

Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

ver pacıno
ver pacıno
çocukluğumuzdan beri dinlediğimiz,duyduğumuz yakınlarımızın yaşadığı(daha çok eski dönem insanlari dedeler,babaanneler gb) korkutucu olağanüstü hikayeler vardir paylasmak istermisiniz...

ilk ben başlayım...

sene 1951 dedemin babası köyde yasarlarmiş ve yaz oldugu için yaylaya cıkmışlar yatsı ezani için dedem köye inmiş sonra yüzü solmuş bi şekilde geri eve gelmiş ve çesmenin başında çok uzun boylu renk renk elbise giymiş ve cok güzel olan 5,6 kız var ellerinde bi tane kalp var falancanin gelinin kalbiymiş diye olayı anlatmiş hanimida sen al kızlar görmüssün o dedigin gelini biliyom hamileydi birşey mi oldu kıza demiş ve sabah gelinin doğum yaparken öldüğünü öğrenmişler böyle bir sey işte... ne kadar doğru bilmiyom:)
 1   5 Ekim 2007 20:10   mesajın adresini al  

çemberimde gül oya
çemberimde gül oya
vuu baya uzun bi cümle bari virgül koyaydın benim kafa pek almıyo :P
 2   5 Ekim 2007 20:11   mesajın adresini al  

ver pacıno
ver pacıno
ben okumaya basladigimdan beri noktalama işaretlerini kullanmam bilmiyorum daha doğrusu ne nerde kullanilir.
sen halledersin ya kafana göre biçimlendir konuyu...

çemberimde gül oya demis ki:

vuu baya uzun bi cümle bari virgül koyaydın benim kafa pek almıyo :P

5 Ekim 2007 20:14   mesajın adresini al  

kozmikyanılgı
kozmikyanılgı
benzer hikayeler mutlaka dedelerimizin başından geçmiştr zaten :D hele bu derebaşı kız muhabbeti farklı biçimlerde sunulur.... benm de var bi tane bu da büyük anneannemin başından geçmiş. anneannem annatmıştı:

büyük anneanne rüyasında değirmene gidiyor. buğday öğütmeye...

buğdayı bırakıyo eve dönerken yüzünü göremediği yaşlı bir kadın kolundan tutup yalvara yakara soğan kabuğu vermek istiyo... alıyo o da eteğinin önündeki önlüğe dolduruyo...

kadın teşekkür edip dua etmeye başladığında, kadının yüzüne bi bakıyo ki gözleri yok!
soğan kabuklarını önlükten silkeleyerek kaçmaya başlıyo...
eteği bi tele takılıp yırtılıyo... eve vardığında eteği ve önlüğü çıkartıp sandığa koyuyo...
nese sonra sabah oluyo....

koşarak sandığa gidiyo. bi de ne görsün... etek aynı yerden yırtılmış... önlüğün cebinde de bi altın para kalmış...
5 Ekim 2007 20:35   mesajın adresini al  

kozmikyanılgı
kozmikyanılgı
hepimiz ölüceeezzzz!!!!! booooooooooooow :))))))))))

ne kadar da ciddi annatmışım :P
 4   5 Ekim 2007 20:45   mesajın adresini al  

tycoon
tycoon
korksam mı acabaa :))))) o kadar tatlı anlatınca pek bi ciddiyeti kalmıyor kozmik :))
5 Ekim 2007 20:56   mesajın adresini al  

kozmikyanılgı
kozmikyanılgı
ehehehhehe :d ben de korkmayın diye yapmıştım zaten :S
5 Ekim 2007 21:00   mesajın adresini al  

tycoon
tycoon
tamam korkmadık ama bari avatarını değistirseydin..her gozume ilistiginde irkiliyorum yahuu :))
5 Ekim 2007 21:27   mesajın adresini al  

alice kendi alemınde
alice kendi alemınde
dedenızın nınenızın hıkayelerının halk hikayesi adı altınd ayutturmayın bakım..

ama bayılırım boyle hıkayeler okumaya.. yazın yazın..
6 Ekim 2007 06:03   mesajın adresini al  

tine®©in
tine®©in
halk hikayesi=stv'deki programlardaki hikayeler* mi olmuş bana mı öyle geldi yoksa?
*isimlerini unuttum annem izliodu bi ara popülerdiler:)
6 Ekim 2007 12:37   mesajın adresini al  

! ßlaq~ßerry
! ßlaq~ßerry
bizim mahallede yasli bi dede vardi o anlatiyodu ...
bu ufakken iste bi gece tuvalete gidicekmis,
-biliyosunuz ozamanlar tuvaletler disarda olur hala da köylerde tuvaletlerin disarda oldugu evler var- ...
neyse iste bu tuvaletteyken garip garip sesler duuyyo cabuk cik cabuk cik cabuuuuuk falann diye ...
tabi bbu dedem ozamanlar ufak ... baya bi tirsiyo iste... tuvaletten bi cikiyoki karsisinda bi keci :O:O...
keci bununla konusmaya falan baslamis ... sora dedemiz orda korkudan bayilmis ... anca sabaha annesi uyandiginda farketmis ki oglu yatakta yok ...
ararken bakmislar bahcede baygin yatiyo ...
6 Ekim 2007 13:11   mesajın adresini al  

alice kendi alemınde
alice kendi alemınde
deden uyurgezermiş.. tuvaletten çıktıntan sonra oracıkta uyuyakalmış. mıllet sorunca da (çocukların huyudur bu) boyle bı hıkaye uydurmuş. uyudum dicek değil ya.. ayıp

*dedene yalancı demek üstüme vazife değil. maksat yorum olsun

ms_kalpsiz demis ki:

bizim mahallede yasli bi dede vardi o anlatiyodu ...
bu ufakken iste bi gece tuvalete gidicekmis,
-biliyosunuz ozamanlar tuvaletler disarda olur hala da köylerde tuvaletlerin disarda oldugu evler var- ...
neyse iste bu tuvaletteyken garip garip sesler duuyyo cabuk cik cabuk cik cabuuuuuk falann diye ...
tabi bbu dedem ozamanlar ufak ... baya bi tirsiyo iste... tuvaletten bi cikiyoki karsisinda bi keci :O:O...
keci bununla konusmaya falan baslamis ... sora dedemiz orda korkudan bayilmis ... anca sabaha annesi uyandiginda farketmis ki oglu yatakta yok ...
ararken bakmislar bahcede baygin yatiyo ...

6 Ekim 2007 21:05   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2009