ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > güncel > Kız-erkek ayrı kurslara izin
malezya haremlik selamlik erkek kiz
mesaj ekleyeni başlık aç forum ana sayfası facebook'ta paylaş!

Sayfalar: 1  2  3  4  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

the_ruach
the_ruach
Milli Eğitim Bakanlığı, yeni yayınlanan yönetmelikle, özel öğretim kurumlarında karma eğitim yaptıracak ancak programın özelliğini dikkate alarak, yalnızca kız ve erkek öğrenciler için açılacak özel kurslara da izin verecek.

ÖZEL Okullar Yönetmeliği’ni yeni kanuna göre tekrar düzenleyen Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), yeni yönetmelikte, özel öğretim kurumlarında karma eğitim yaptıracak ancak öğretim programının özelliği dikkate alarak yalnızca kız veya erkek öğrenciler için açılacak özel kurslara da izin verecek. MEB Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğü’nce hazırlanan ve MEB’in internet sitesinde yer alan yönetmelik taslağında yer alan bazı maddeler şöyle: VALİLİK İZNİ Özel okullar dışındaki özel öğretim kurumlarının açma izni valilik tarafından verilecek. Özel okulların açılabilmesi için bakanlığın izni gerekecek. Okul kurucu veya kurucu temsilcisi affa uğramış olsalar bile 6 ay veya daha fazla hapis cezasıyla hüküm giymemiş olmadığına ilişkin cumhuriyet savcılığından belge alması gerekecek. Açılacak kurumun binası 1999 yılından önce inşa edilmişse depreme dayanıklılık belgesi istenecek.

kaynak:http://www.hurriyet.com.tr/egitim/anasayfa/7426682.asp?gid=171&sz=20702
5 Ekim 2007 15:24   mesajın adresini al  

doğangörünümlüşahin
doğangörünümlüşahin
Sadece kız veya sadece erkek alan okullar yokmuydu zaten??
5 Ekim 2007 15:27   mesajın adresini al  

pfelconte
pfelconte

yazılanlarla ip uçlarının hiç alakası yok.
5 Ekim 2007 15:38   mesajın adresini al  

the_ruach
the_ruach
aklıma ne geldiyse yazdım işte:S
5 Ekim 2007 15:52   mesajın adresini al  

^^^^
^^^^

oraya gidenler,oraya gitmekte zorunlu deiller...ama bu konu bi zorunluluk dikkatini çekmek istedim sadece...

doğangörünümlüşahin demis ki:

Sadece kız veya sadece erkek alan okullar yokmuydu zaten??

5 Ekim 2007 16:11   mesajın adresini al  

pfelconte
pfelconte
komplo teorisi gibi geldi bana

suni gündem kokuyor biraz
5 Ekim 2007 17:32   mesajın adresini al  

-glycerine-
-glycerine-
o sınıfa tank girer tank :)
 1   5 Ekim 2007 17:54   mesajın adresini al  

rus ruleti
rus ruleti
türkiye malezya olur mu?en ifrit olduğum konu bu..gündem yaratmak içn doğan haberin uydurduğu mehmet ali birand sunucusununda haber spikeriyle alakası yok ama bire bin katıp dolandırıp dolandırıp anlattığı işte bu haberide kapak yapmak isteyenlere fırsat tanıdığı konu..

yani birkere kızlarla erkeklerin ayrı olduğu okullar var sadece kızların veya sadece erkeklerin gitmesi gerekli olan kurslarda olabilir çok normal ona bakacak olursak üniversitede de ebelik bölümüne sadece kızlar gidebiliyor diye burası haremlik selamlığa mı ayrılmıştır hayır sadece kızların gitmesi gerekli olan bir bölüm olduğu için kurslarda eminim böyledir..ama biz Türkiye olarak biz laik bir ülkeyiz dışardaki dedikodulara bunları ispatlayacağımız halde kendi kendimize gündem yaratıyoruz resmen gelin bizim ülkemiz hakkında bunları konuşun diyoruz bırakın ya bu işleri...

5 Ekim 2007 18:00   mesajın adresini al  

doğangörünümlüşahin
doğangörünümlüşahin
rus ruleti senle aynı fikirdeyim ama ebeliğe isteyen erkeklerde gidebilir :)
5 Ekim 2007 18:14   mesajın adresini al  

eskici_
eskici_
delinin biri kuyuya tas atmıs
5 Ekim 2007 18:26   mesajın adresini al  

rus ruleti
rus ruleti

yok hemşireliğe isteyen erkekler gidebiliyor ebeliğin özel şartlarına bak sadece kız öğrenciler gidebilir:)

doğangörünümlüşahin demis ki:

rus ruleti senle aynı fikirdeyim ama ebeliğe isteyen erkeklerde gidebilir :)

5 Ekim 2007 18:42   mesajın adresini al  

_volkan_
_volkan_
şöyle bir ifade var, GEREKLI OLAN DERSLERDE KIZ VE ERKEK OGRENCILER AYRI AYRI DERS YAPABILIR

bu once cinsel saglıkla baslar, normal deriz, beden egitimi ile devam eder, hadi onada normal deriz, derken din dersi ile devam eder, eh hadi neyse deriz, derken matematikti türkçeydi... adım adım
belki paranoyaklıga doktum ama hiç güvenim kalmadı, adamların adım adım ilerlediğini gördükçe ve nasıl zekice, kılıfına uydurarak değiştirdiklerini gördükçe korkmamak ve paranoyaklaşmamak elde degil
5 Ekim 2007 18:47   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2009