Nasıl yok ya öperler seni :))) Marka taklidi durumunda haklar şunlar:))
bulurlarsa öperler abi onu diyorum, vergi veriyorsun ama gidip ufak bi yerde yada anadoluda bir kentte aç aynı isimle kimse gelipte sen napıyorsun der mi? bence demez. insanlar dükkanlara kendi isim soyisimlerini verince böyle oluyor. markayım diyorsa hacıoğlu ismini başka hiçbir firmada, dükkanda kullandırmasın. yer mi peki, bence yemez. Hacıoğlu lahmacun ve kebab dersin, yasal olarak yırtarsın, ama hacıoğlu lahmacun marka!!!-ne kadar olduğu üpheli- sının avantajlarından-varsa tabe şüpheliyim- istediğin kadar yararlanırsın.
21 Nisan 2008 23:58
anthony casso cesare
Dostum zaten astarı yüzünden pahalıoya gelecekse olmaz bu iş de yoksa sen biraz kazanınca isim yapınca çökerler:))
aslında demek istediğim, bazı markalara franchising almak için başvurursun, bazı markalara sana franchising vermek için başvurur:) bilmem anlatabildim mi
chris moltisanti demis ki: Dostum zaten astarı yüzünden pahalıoya gelecekse olmaz bu iş de yoksa sen biraz kazanınca isim yapınca çökerler:))
Neyse parası olan franchise alsın:))
22 Nisan 2008 00:13
hüzün abi
sen kazan başkasına karını yedir olucak iş mi yaa,
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/14944
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!