ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
Evet seri ilanlar forumu takipçileri. Yine ben :P Arkadaşım dystopiacflie bayan ev arkadaşı arıyor kendine. Lütfen yardımcı olalım =)
5 Ekim 2007 00:49
süt
özellikle şişli osmanbey tarafını düşünen arkadaşlar benle irtibata geçebilir.
5 Ekim 2007 00:53
ufoozgur
ne alaka? daha önceki başlık kiralık ev ilanıydı. bu tamamen farklı.
godmode demis ki:
bu başlık açılmıştı..
5 Ekim 2007 02:04
!...wtf...!
abi bay versek olurmu sıkıldım artık bostancıdan bjk ye gelmekten.Yemek yaparım kendi odam hariç her yerde düzenliyimdir.arabam var. daha ne olsun :P :P =D
5 Ekim 2007 02:06
ufoozgur
geyik...onun için bir forum var sanırım...
godmode demis ki:
ufoozgur..
ben geyik yapıyorum senin dediğine bak..
arkadaşlar ilginize teşekkürler problem çözüldü =)
7 Ekim 2007 21:50
stardust7676
mecidiyeköyde, metroya 10 dk yürüme mesafesinde, 3+1 140 metrekare çift banyolu. üç odası da adil bir sekilde esit büyüklükte. mutfak dolapları yeni, döşeli. aynı şekilde banyosu da temiz. bina üç yıllık yeni bina. .çatı katı egik tavanlı rüya gibi ev. yerler laminat parke. kat kombisi ve kliması, kapalı otoparkı, asansörü var. evin önünde diasa var ve muhit olarak güzel bir yerde. önünden şişliye giden dolmuşlar geciyor. kaçırılmaması gereken bir ev. ayrıca ben cıkabilirsem umarım bu eve, buzdolabı, camasır makinası, fırın, mikrodalga, elektrikli ev aletleri gibilerinden türlü ihtiyaclara halihazırda sahibim. mecidiyeköyde metrekarenin fiyatının da 10 ytl oldugunu düşünürsek 140 metrekare ve böyle ir eve 1000 ytl kira fazla gelmez umarım.için acil mesajlarınızı bekliyorum.bu evi kacırmak istemeyiz. ilgilenenler bana ulasabilirler akadaslar cok acil
not. evin fotolarını görmek iteyenler, ikna olmaya ihtiyacı olanlar yada belki diyip evi bi görseydik diyenler benimle irtibata gecin lütfen
23 Nisan 2008 18:26 ~ 23 Nisan 2008 18:28
stardust7676
ev arkadası aramay devam ediyorum. an itibariyle ikinciyi bulduk ucuncuyu bekliorz
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/14936
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!