benim üst kattaki çift gibi olmamalıdır geceleri seslerini duyuyorum oh jaa falan diye
6 Ağustos 2008 03:25
lord of drinks
Bu yaşa kadar öğrenemediysen ben öğretecek değilim.
6 Ağustos 2008 03:26
kertenkelebek
kretzsche demis ki: benim üst kattaki çift gibi olmamalıdır geceleri seslerini duyuyorum oh jaa falan diye
hehe.. semihin üst kattakiler biraz daha uzatsalar alt katta grup yapmayı önerecekler.. 7.3 şiddetinde deprem niteliğinde maşallah.. öyle de olmamalıdır
6 Ağustos 2008 03:28
...::: özkan :::...
Eüzü-Besmele'yle başlamayınca çocuk hayırsız mı oluyormuş? alla alla :))
bunu yazan adamda anlaşılan ya sabırsızlık var ya da erken boşalma:))
üstünü örtmek konusuna gelince, heralde bu adam bütün sülaleyi eşi dostu çağırıyor, bi de ayıp olmasın diye üstünü örtüyor, yada kışın balkonda terasta falan... :))))
ŞŞŞŞ SESSİZ OL HATUN , KOMŞULAR DUYMASIN, MAZALLAH NE DÜŞÜNÜRLER HAKKIMIZDA... :)))
pazartesi ve çarşamba günleri de ya gece mesaisi var bunun, ya da kadın hasta :))))
BU YAZIYI YAZANA HELAL OLSUN VALLA , SÖYLENECEK SÖZ YOK... sanane kardeşim başımda mı dikileceksin sanki...
6 Ağustos 2008 03:31
securerock
ipuçlarında ideali 6 dakkaymış 5.59'da tamam dur ayrılın dicekler
6 Ağustos 2008 03:31
threealls
ya dostum tamam sana cok sacma gelmiş olabilir anlarım kendince dalga da gecebilirsin..fakat;
bu nokta dini olduğu için biraz saygılı olman gerektiğini düşünüyorum.cünkü euzu-besmele ile ilgili hadi gercekten vardır(ha sen inanmıyorsan da inanan var öyle düşün)..ve orda yazan bazı diger maddelerin yazdıgı hadisler de vardır(gene istersen inanmayabilirsin).ama mesela günlerle ilgili olanı bende bilmiyordum nitekim inanmıyorum da.
ayrıca bu yazıyı yazanında senin başında dikilmek gibi bir amacı yok bunu nerden cıkardın onu anlamadım.bunun yazarı bu konuyla ilgili kendi bildiklerini yazmış böyle yapacaksınız haa yapmazsanın şöyle yaparım yazmamışki
lonelyyyy demis ki: Eüzü-Besmele'yle başlamayınca çocuk hayırsız mı oluyormuş? alla alla :))
bunu yazan adamda anlaşılan ya sabırsızlık var ya da erken boşalma:))
üstünü örtmek konusuna gelince, heralde bu adam bütün sülaleyi eşi dostu çağırıyor, bi de ayıp olmasın diye üstünü örtüyor, yada kışın balkonda terasta falan... :))))
ŞŞŞŞ SESSİZ OL HATUN , KOMŞULAR DUYMASIN, MAZALLAH NE DÜŞÜNÜRLER HAKKIMIZDA... :)))
pazartesi ve çarşamba günleri de ya gece mesaisi var bunun, ya da kadın hasta :))))
BU YAZIYI YAZANA HELAL OLSUN VALLA , SÖYLENECEK SÖZ YOK... sanane kardeşim başımda mı dikileceksin sanki...
6 Ağustos 2008 03:36
daiquiri
cinsel ilişki nasıl olmalı ??
sevgili okurlarım .. öncelikle cinsel ilişkiye giriceğiniz bayanın pıtısına orta şiddetli bi darbeyle pembeleşinceye kadar darp ediyosunuz..
sonra daha önceden bayramlıklarını giydirdiğiniz oğlunuzu sokağa salıyosunuzz..
aman dikkat başı boş bırakırsanız oğlanı kaybede bilirsiniz sürekli başı biyerde olmalı..
sonracığıma pembeleşen pıtıyaa sanki heykel traşmışsınızda kendinize özgün şekil veriyosunuz.. bu arada oğlanın başını boş bırakmıyoruz dimi.. aman diyim bu çok önemli bi noktaa..
sonracığıma şekil vermiş olduğunuz pıtıyaaa biraz su ekliyosunuz kii daha kolay şekilleres okabilesiniz..
son olarak oğlunuzun harçlığını eline verek başını nereye vericeğinizi tamamen sizin özgür iradenize kalmış
not : diş ve ağız sağlığı önemlidir..
6 Ağustos 2008 03:57
...::: özkan :::...
threealls
arkadaşım ben inanmıyor değilim inanıyorum (din konsunda saygısızlık yaptığımı da pek düşünmüyorum), euzu-besmele ile başlanması gerektiği hakkında dalga geçmiyorum, sadece çocuğun hayırsız olup olmaması konusunu belirtmek istedim. günler hakkında yaklaşık hemfikiriz, onu bende ilk defa duydum. elbette başımda dikilme gibi bi amacı yoktur, ben bu konu hakkında herkesin özgür iradesinin olduğunu anlatmak istedim, kusura bakma da ya ben anlatamadım ya da sen anlayamadın...
6 Ağustos 2008 04:11
threealls
arkadaşım sen inanabilirsin de inanmayabilirsin de beni ilgilendirmez.
eger öyleyse ben seni yanlış anladım,kusura bakma
lonelyyyy demis ki: threealls
arkadaşım ben inanmıyor değilim inanıyorum (din konsunda saygısızlık yaptığımı da pek düşünmüyorum), euzu-besmele ile başlanması gerektiği hakkında dalga geçmiyorum, sadece çocuğun hayırsız olup olmaması konusunu belirtmek istedim. günler hakkında yaklaşık hemfikiriz, onu bende ilk defa duydum. elbette başımda dikilme gibi bi amacı yoktur, ben bu konu hakkında herkesin özgür iradesinin olduğunu anlatmak istedim, kusura bakma da ya ben anlatamadım ya da sen anlayamadın...
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/14933
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.