ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > İlişkiler > cinsel ilişki nasıl olmalıdır?
mesaj ekleyeni başlık aç forum ana sayfası facebook'ta paylaş!

Sayfalar: 1  2  3  4  5  16  17  18  26  27  28  29  30  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 193 - 204

securerock
securerock
gir bak siteye dinle çok komik yaw..bide fenere hitaben yapmışlar videoda:)
6 Ağustos 2008 03:21   mesajın adresini al  

kertenkelebek
kertenkelebek
benim dedem cinsel ilişkiyi kalın döşeğin altında çıtı çıkmadan yapardı.. kaidelerine uygun.. :D
6 Ağustos 2008 03:21   mesajın adresini al  

daiquiri
daiquiri
6 Ağustos 2008 03:24   mesajın adresini al  

kretzsche
kretzsche
benim üst kattaki çift gibi olmamalıdır geceleri seslerini duyuyorum oh jaa falan diye
6 Ağustos 2008 03:25   mesajın adresini al  

lord of drinks
lord of drinks
Bu yaşa kadar öğrenemediysen ben öğretecek değilim.
6 Ağustos 2008 03:26   mesajın adresini al  

kertenkelebek
kertenkelebek

kretzsche demis ki:
benim üst kattaki çift gibi olmamalıdır geceleri seslerini duyuyorum oh jaa falan diye

hehe.. semihin üst kattakiler biraz daha uzatsalar alt katta grup yapmayı önerecekler.. 7.3 şiddetinde deprem niteliğinde maşallah.. öyle de olmamalıdır
6 Ağustos 2008 03:28   mesajın adresini al  

...::: özkan :::...
Eüzü-Besmele'yle başlamayınca çocuk hayırsız mı oluyormuş? alla alla :))
bunu yazan adamda anlaşılan ya sabırsızlık var ya da erken boşalma:))
üstünü örtmek konusuna gelince, heralde bu adam bütün sülaleyi eşi dostu çağırıyor, bi de ayıp olmasın diye üstünü örtüyor, yada kışın balkonda terasta falan... :))))
ŞŞŞŞ SESSİZ OL HATUN , KOMŞULAR DUYMASIN, MAZALLAH NE DÜŞÜNÜRLER HAKKIMIZDA... :)))
pazartesi ve çarşamba günleri de ya gece mesaisi var bunun, ya da kadın hasta :))))

BU YAZIYI YAZANA HELAL OLSUN VALLA , SÖYLENECEK SÖZ YOK... sanane kardeşim başımda mı dikileceksin sanki...
6 Ağustos 2008 03:31   mesajın adresini al  

securerock
securerock
ipuçlarında ideali 6 dakkaymış 5.59'da tamam dur ayrılın dicekler
6 Ağustos 2008 03:31   mesajın adresini al  

threealls
threealls
ya dostum tamam sana cok sacma gelmiş olabilir anlarım kendince dalga da gecebilirsin..fakat;

bu nokta dini olduğu için biraz saygılı olman gerektiğini düşünüyorum.cünkü euzu-besmele ile ilgili hadi gercekten vardır(ha sen inanmıyorsan da inanan var öyle düşün)..ve orda yazan bazı diger maddelerin yazdıgı hadisler de vardır(gene istersen inanmayabilirsin).ama mesela günlerle ilgili olanı bende bilmiyordum nitekim inanmıyorum da.

ayrıca bu yazıyı yazanında senin başında dikilmek gibi bir amacı yok bunu nerden cıkardın onu anlamadım.bunun yazarı bu konuyla ilgili kendi bildiklerini yazmış böyle yapacaksınız haa yapmazsanın şöyle yaparım yazmamışki

lonelyyyy demis ki:
Eüzü-Besmele'yle başlamayınca çocuk hayırsız mı oluyormuş? alla alla :))
bunu yazan adamda anlaşılan ya sabırsızlık var ya da erken boşalma:))
üstünü örtmek konusuna gelince, heralde bu adam bütün sülaleyi eşi dostu çağırıyor, bi de ayıp olmasın diye üstünü örtüyor, yada kışın balkonda terasta falan... :))))
ŞŞŞŞ SESSİZ OL HATUN , KOMŞULAR DUYMASIN, MAZALLAH NE DÜŞÜNÜRLER HAKKIMIZDA... :)))
pazartesi ve çarşamba günleri de ya gece mesaisi var bunun, ya da kadın hasta :))))

BU YAZIYI YAZANA HELAL OLSUN VALLA , SÖYLENECEK SÖZ YOK... sanane kardeşim başımda mı dikileceksin sanki...
6 Ağustos 2008 03:36   mesajın adresini al  

daiquiri
daiquiri
cinsel ilişki nasıl olmalı ??

sevgili okurlarım .. öncelikle cinsel ilişkiye giriceğiniz bayanın pıtısına orta şiddetli bi darbeyle pembeleşinceye kadar darp ediyosunuz..

sonra daha önceden bayramlıklarını giydirdiğiniz oğlunuzu sokağa salıyosunuzz..

aman dikkat başı boş bırakırsanız oğlanı kaybede bilirsiniz sürekli başı biyerde olmalı..

sonracığıma pembeleşen pıtıyaa sanki heykel traşmışsınızda kendinize özgün şekil veriyosunuz.. bu arada oğlanın başını boş bırakmıyoruz dimi.. aman diyim bu çok önemli bi noktaa..

sonracığıma şekil vermiş olduğunuz pıtıyaaa biraz su ekliyosunuz kii daha kolay şekilleres okabilesiniz..

son olarak oğlunuzun harçlığını eline verek başını nereye vericeğinizi tamamen sizin özgür iradenize kalmış

not : diş ve ağız sağlığı önemlidir..

6 Ağustos 2008 03:57   mesajın adresini al  

threealls
arkadaşım ben inanmıyor değilim inanıyorum (din konsunda saygısızlık yaptığımı da pek düşünmüyorum), euzu-besmele ile başlanması gerektiği hakkında dalga geçmiyorum, sadece çocuğun hayırsız olup olmaması konusunu belirtmek istedim. günler hakkında yaklaşık hemfikiriz, onu bende ilk defa duydum. elbette başımda dikilme gibi bi amacı yoktur, ben bu konu hakkında herkesin özgür iradesinin olduğunu anlatmak istedim, kusura bakma da ya ben anlatamadım ya da sen anlayamadın...
6 Ağustos 2008 04:11   mesajın adresini al  

threealls
threealls
arkadaşım sen inanabilirsin de inanmayabilirsin de beni ilgilendirmez.

eger öyleyse ben seni yanlış anladım,kusura bakma

lonelyyyy demis ki:
threealls
arkadaşım ben inanmıyor değilim inanıyorum (din konsunda saygısızlık yaptığımı da pek düşünmüyorum), euzu-besmele ile başlanması gerektiği hakkında dalga geçmiyorum, sadece çocuğun hayırsız olup olmaması konusunu belirtmek istedim. günler hakkında yaklaşık hemfikiriz, onu bende ilk defa duydum. elbette başımda dikilme gibi bi amacı yoktur, ben bu konu hakkında herkesin özgür iradesinin olduğunu anlatmak istedim, kusura bakma da ya ben anlatamadım ya da sen anlayamadın...
6 Ağustos 2008 05:00   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  16  17  18  26  27  28  29  30  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 193 - 204

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2009