ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
Eski bir Fars çalgısı olan Rebabın modern şekli olan kemana belki de tarihi bağları nedeniyle bu kadar melankolik bir anlam yükleyebilen FARID FARJAD İranlı bir keman virtüözü.
Sözlükteki yorumlar şöyle :
gece vakti dinlenilmesi öngörülmeyen, neşeli bir gün geçirmiş olsanız dahi bir anda bütün mutsuzluklarınıza fırsat veren, kalbinizin en ince yerine ulaşıp duygularınızı depreştiren ve gözyaşlarınızı akıttıran şahsiyet.
yorgun geçen günün ardından bir iki şarkısı dinlenilesi, bilmeyenlere dinlemeyenlere tavsiye edilesi keman virtüözü, sokout ve sarı gelin (sher e hasti diye aratılırsa bulunur) hemen sevip bağlanmanız için yeterli parçalar.
daha ilk dinleyişimde bile gözlerimi buğulandırmış iranlı keman virtiözü...şiddetle, müziklerinin bulunması ve dinlenmesi tavsiye edilir...ancak ruh halinizin normal olmasına dikkat edin, kafanız bozuk bir anınızda iyiden iyiye göçertebilir..
insanın yüreğine hüzün düşüren, değimi yerindeyse kemanı dillendiren ünlü iranlı keman virtüözü.
Gözlerinizi bir an kapatın ve öyle dinleyin parçaları..hissedeceksiniz :)
Bu en sevdiğim parçasıdır..
Sarı Gelin..
Son olarak bunu öneriyorum dinleyin ... Off yaa !
Tüm keman seven arkadaşlara , saygılar..
44 Ekim 2007 22:47
solitary man
bu adam inanılmaz çalıo ya... valla iiki 100 yaptın harbiden :)
4 Ekim 2007 23:06
yosamite
100 yapmak derken?
solitary man demis ki:
bu adam inanılmaz çalıo ya... valla iiki 100 yaptın harbiden :)
4 Ekim 2007 23:09
frnz/ ...
dinlemedem parçaları belki vardır içinde ama 'kiye kiye der mizane' diye bi parçası var o süperdirr:)
muhteşem bu adam yaa:)
4 Ekim 2007 23:12
solitary man
başık açmak için ya:p
benm bildiim bu adam efsane ama.. kardeşimde hastası ordan biliorm.. keşke daha fazla anlatsaydın..
4 Ekim 2007 23:14
mélodie
seneler önce bir arkadaşımla beğendik'e gitmiştik bu adamı çalıyolaardı hemen gittim, adını öğrendim albumunu aldım. iyi ki almışım, wallahi süper!
4 Ekim 2007 23:16
ver pacıno
cihat aşkın gibi ama nağmeler daha duygusal
4 Ekim 2007 23:23
yosamite
ben gecen sene tanıdım, bir arkadaşım önermişti..doğu kültürünü çok güzel içten yorumluyor...
mélodie demis ki:
seneler önce bir arkadaşımla beğendik'e gitmiştik bu adamı çalıyolaardı hemen gittim, adını öğrendim albumunu aldım. iyi ki almışım, wallahi süper!
4 Ekim 2007 23:23
yosamite
Usta Cihat Aşkın gibi evet..ama Farjad ın tarzı hep aynı dediğin gibi duygusal..
4 Ekim 2007 23:25
aslan67
100. mesajın kutlu olsun:D
4 Ekim 2007 23:34
yosamite
:)) kutlu olsun bakalım.. Teşekkürler
aslan67 demis ki:
100. mesajın kutlu olsun:D
4 Ekim 2007 23:37
aslan67
vay be..süpermiş ya..teşekkürler paylaşım için gerçekten..
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/14932
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.