ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > sinema-tv > çocukluğumuzun animesi: space adventure cobra
crystal boy korsan psyco gun cobra
mesaj ekleyeni başlık aç forum ana sayfası facebook'ta paylaş!

Sayfalar: 1      şu anda 1 - 7

lord of drinks
lord of drinks

1982 yapım, Buichi Terasawa imzalı tv serisi anime, ve aynı isimli anime filmi.

Kahramanımız, bir galaksi korsanı olan Cobra'dır. Uzun süren hazine avı ve savaşlardan sonra Lonca(Guild) tarafından galaksinin her yerinde aranan ve kafasına yüklü ödül koyulan kahramanımız Cobra'yı diğer korsanlardan ve savaşçılardan ayıran en önemli özellik ise sol kolunun altında gizli olan Çılgın Silah(Psyco Gun)'tır.
Şöyle ki, bu silah vücudun bir parçasıdır ve beynin güdümüne göre hareket eder. Yani kişi çok uzakta da olsa, kuytu bir yere saklanmış da olsa, çılgın silahtan çıkan lazer hüzmesini yönlendirebilmesi için rakibini görmesi yeterlidir.
Loncanın bir çok büyük savaşçısını ve elebaşını öldüren ya da canını yakan Cobra, bu durumdan sıyrılmak için yüzünü, vücudunu ve sesini değiştirir, hafızasını da sildirir.

5 yıl süreden sonra gittiği bir eğlence mekanında gördüklerinden sonra hafızasını ve en önemlisi kolundaki psyco gun'ı hatırlayan Cobra, uzay gemisi Tortuga(kaplumbağa) ile eski yaşantısına geri döner.

Hedefi ise galaksinin en zengin korsanının gömülü hazinesini bulmaktır, ancak bu hazine bilmeden korsanın üçüz kızlarına işlediği sırtlarındaki kelebek dövmesinin altındaki haritayla bulunabilir.
Tabi bu hazinenin peşinde başkaları da vardır, başta galaksinin en güçlü adamı Crystal boy.

Yanlış hatırlamıyorsam 93-94 yıllarında Showtv'de gösterilirdi, hafta sonları bizi televizyonun karşısına sabahın 7 buçuğunda diken tek animeydi. o zamanlar Tsubasa filan yoktu tabi. Teey Teeeyyy!!

indiriyorum, mutluyum gururluyum. zira 3 senedir aradığım bir seriydi.
arşivlenesi bir seri. evet.
4 Ekim 2007 18:47   mesajın adresini al  

lord of drinks
lord of drinks

Opening
4 Ekim 2007 18:52   mesajın adresini al  

cause13
cause13
vay vay ya mukemmeldı kendımı cok kaybederdım ızlerken yaav
4 Ekim 2007 19:33   mesajın adresini al  

prefect
prefect
bunun ilk 25 bölümünü tekrar izledim Hala güzel
son 7 bölüm avi değil ama mkv onu da player'lar açmıyor
Neyse Allah rapidden razı olsun :))
4 Ekim 2007 23:01   mesajın adresini al  

lord of drinks
lord of drinks
matroska codec kur ya da k lite in sonuncusunu kur

bi de GOM player kur tamamdır :)
5 Ekim 2007 00:41   mesajın adresini al  

cedubal
cedubal
ya arkadaşlar mesajlar çok eski ama yinee belki ilgilenen olur,ben bu animeyi arıyorum elinde blümleri olan varsa yad bildigi torrent veya herhangi bir dosya türünde yayınlayan site link kaynak...ne olursa artık.Bilgi veren olursa çok makbule geçer:))
19 Ekim 2008 16:07   mesajın adresini al  

tine®©in
tine®©in
ben hatırlamıyom yaf:S
19 Ekim 2008 16:09   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1      şu anda 1 - 7

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2009