ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > geyik > bir mektup
ogul baba mektup karne
mesaj ekleyeni başlık aç forum ana sayfası facebook'ta paylaş!

Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

the_ruach
the_ruach
biliyorum başka bir versiyonu da var ama bun yeni duydum ve gerçekten ii paylaşmak istedim..
Adam oğlunun odasının önünden geçerken hayretle bakakaldı. Yatağı güzelce toplanmıştı ve odası hiç olmadığı kadar derli toplu görünüyordu. Sonra adam yastığın üzerine bırakılmış mektup zarfını farketti. Üzerinde Babama yazıyordu. Aklından geçen bin bir kötü düşünceyle mektup zarfını açtı ve titreyen elleriyle mektubu okudu:
-Sevgili baba; Sana bu satırları derin bir pişmanlık ve üzüntü içinde yazıyorum. Kız arkadaşımla kaçmak zorundaydım çünkü seni ve annemi yaşanacak rezaletten uzak tutmak istedim. Gerçek tutku ve aşkı ben jale ile buldum ve o öyle tatlı ki anlatamam... Şunu biliyordum siz onun vücudunun her yerine taktığı küpeleri,derisine işlettiği dövmeleri, kendine has o çılgın giyim tarzını asla ama asla onaylamayacaktınız ve tabi benden çok büyük olmasıda bir sorundu. Fakat benim için bunlar değildi gerçek tutku ve gerçek aşk... Baba jale hamile! jalenin dediğine göre çok mutlu olacağız. Ormanda kendine ait bir karavanı ve tüm kış yetecek kadarda yakacağı var.Bir sürü çocuğa sahip olma düşüncesi rüyalarımızı süslüyor. Jale benim gözlerimi esrar gerçeğine açtı ve artık biliyorum ki esrar kimseye zarar vermez. Esrar yetiştirecek ve insanlara pazarlayacağız ve yine bu sayede ihtiyacımız olan kokoin ve ekstaziye ulaşacağız. Artık tam anlamıyla bilime yalvarıyoruz dualar ediyoruz şu AIDS'in çaresi bulunsun ve Jale sağlığına kavuşsun diye... O kesinlikle iyileşmeyi hakediyor. Endişelenmeyi bırak baba ben 15 yaşındayım ve kendi başımın çaresine bakabilirim. Eminim birgün geri döneceğiz ve sen kendi torunlarını tanıyacak, seveceksin Oğlun cihan NOT: Baba yazdığım mektubun tek kelimesi bile doğru değil. Ben Mehmet'lerdeyim. Sadece sana; masamın üzerinde seni bekleyen karneden daha kötü şeylerin olduğunu hatırlatmak istedim.
4 Ekim 2007 17:58   mesajın adresini al  

alice kendi alemınde
alice kendi alemınde
Mektup özle bişey değil mi.. ne işi var forumda..
okumam ben ayıp
4 Ekim 2007 18:00   mesajın adresini al  

william wallace
william wallace
bi de kızın bi telefon hikayesi vardı benzer
4 Ekim 2007 18:00   mesajın adresini al  

tutaste
tutaste
ilk cümlede kalpten giderse,sonunu nasıl görecek..

bu kadar acımasız olamam ben..ama:
baba kredi kartımın borcu 750 lirayı buldu ve ödeyemiyorum..sana zahmet bana eziyet:))
4 Ekim 2007 18:04   mesajın adresini al  

çemberimde gül oya
çemberimde gül oya
vuuuu bende denicem :))))))
4 Ekim 2007 18:05   mesajın adresini al  

alice kendi alemınde
alice kendi alemınde
okumadım da.. olayın benzerlerını bılıyorum..

bi gun babama evlendım hamıleyım kocam da benı terkettı dıycem ama okulu uzattım dıyene kadar babam benı vurmuş olcak
4 Ekim 2007 18:07   mesajın adresini al  

ver pacıno
ver pacıno
düşünmekte fayda var:)
4 Ekim 2007 18:12   mesajın adresini al  

solitary man
solitary man
abi bunu yazan çocuk 15 yaşındaysa gerçekten o başının çaresine bakabilir ya:D helal olsun valla:)
4 Ekim 2007 19:33   mesajın adresini al  

i_n_c_i
i_n_c_i
:D cocugu kutladım ya.
:))
4 Ekim 2007 21:15   mesajın adresini al  

mırıltı.jj
mırıltı.jj
analar neler doğuruyor,besle büyüt yüreğine indirsin=)
 1   4 Ekim 2007 22:36   mesajın adresini al  

tilbac
tilbac
ben olsam o karneyi rulo yapar........
5 Ekim 2007 02:30   mesajın adresini al  

eskici_
eskici_
tam fırlma yaa
5 Ekim 2007 02:44   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2009