| |
moviebiker
|
belki de dünyanın en kötü şarkı söyleyen adamı ama.bence duygularıma en iyi tercüman olan şahsiyet.
|
|
~ 974 gün
|
|
| |
$
|
Olaganustu sesli adam. Yazdigi sozler de harika.
"Who by Fire", "Dance Me to the End of Love", "The Future" klasiklesmis sarkilaridir.
|
|
~ 974 gün
|
|
| |
moviebiker
|
suzanne ve famous blue raincoat ı da eklemek istiyorum muazzam sözlü şarkılarından bi kaçına...
|
|
~ 974 gün
|
|
| |
$
|
|
|
~ 974 gün
|
|
| |
yanıkekmek
|
everbody knowsdur ayrica.
|
|
~ 974 gün
|
|
| |
the divine comedian
|
"görkemli kaybedenler" diye de bir kitabı vardır ayrıca, anlayan beri gelsin!
|
|
~ 966 gün
|
|
| |
a. bandini
|
bizde yığınla kaseti var bu herifin oturup da "bi leonard dinliyim" dediğim olmadı hiç valla
|
|
~ 930 gün
|
|
| |
deathmocracy
|
bence olaganustu muazzam guzellikte bir sese sahip onun gibi rock yorumlayan birini daha once hic dinlemedim zaten yaptigi muzik ayni zamanda blues ada cok yakin. kisaca bir buyuk bir fenomen diyebilirim. ayrica kurt cobain in en cok sevdigi sarkicidir kendisi.
|
|
~ 930 gün
|
|
| |
spartacusss
|
Müzik hayatimda önemli bi yeri vardir. Cagdastir. iyi bir düsünürdür. PArcalariyla sigara dumani dolu bi odada rus yazarlar okumak istersin. nese ancak son 2 albüm benim icin hicbirsey ifade etmiyor, öncekileri dinlemeli!
|
|
~ 930 gün
|
|
| |
muzaffer seha
|
şahane sesi vardır, süper politik mesajlar verir bu adam. (peh bu arada bi forum havasına adapte olamadık sözlükte yazmaktan)
give me crack and anal sex
take the only tree that's left
and stuff it up the hole
in your culture
ya işte böyle de çattt diye suratınıza vurur.
|
|
~ 927 gün
|
|
| |
moviebiker
|
o dance me to the end of love dedikce insanın içinden bişey kopar.
|
|
~ 923 gün
|
|
| |
$
|
Zamaninda delilikle dahiligin arasinda gidip gelmis, kendine gore bir yol bulmustur.
|
|
~ 923 gün
|
|
| |
mursilis ii
|
the future la aşmış bi abimisdir.. sarkı sözleri cok saglamdır.. o sözlere en uygun ses tonuna sahiptir ayrıca
|
|
~ 854 gün
|
|
| |
a. bandini
|
Ayrıca menajerinin çaldığı 9.5 milyon dolarını da geri alamıycakmış sanırım herife yazık yahu başına gelmeyen kalmamış.
Sevenleri için 'the letters' ve 'land of plenty' dinleyin derim hoş şarkılar
|
|
~ 854 gün
|
|
| |
comforteagle
|
dance me to the end of love tam bir viski şömine şarkısıdır
|
|
~ 852 gün
|
|
| |
gregory house
|
blue famous raincoat ya...
|
|
~ 852 gün
|
|
| |
quixotic
|
one more cup of coffee for i go...
|
|
~ 836 gün
|
|
| |
serd@l
|
bu şarkıyı Bob Dylan söylüyor biliyorum..Ayrıca Marc Almond dinlemenizi tavsiye ederim..Leonard Cohen tarzı ama biraz daha rock havası var..Yaşamımda önemli bir yeri vardır bu tarzın..ama yeniler pek anlamıyor ne bu yaa diyorlar..demeyin ayıp ayıp :))
quixotic demis ki:
one more cup of coffee for i go...
|
|
|
~ 450 gün
|
|
| |