aynı adreste bi haber daha var, bu sefer timsah yutmaya çalışıyo. ama yılan yarılıyo :D
DÖRT metrelik Burma pitonu, diri diri yuttuğu 2 metrelik timsahı yutmaya çalışırken timsahın arka ayakları pitonun göbek bölgesini yırtarak dışarı çıktı. Florida�;nın Everglades bölgesinde pitonlarla timsahlar daha önce de birkaç kez karşı karşıya gelmişti.
Bilim adamları, bölgenin yerli hayvanlarından olmayan ve boyları 6 metreye ulaşan pitonların egzotik hayvan meraklıları tarafından ülkeye sokulduğunu, bakılamayınca da buradaki bataklıklara bırakıldıklarını söylediler. bilim adamları, sayıları artan pitonların insan ve diğer hayvanlar için bir tehdit oluşturmaya başladığını da ifade ettiler.
Florida Üniversitesi�;nden Prof. Frank Mazotti, �;Everglades bölgesinde pitonlar her şeyi tehdit etmeye başladı�; dedi. Daha önceleri, timsahların pitonları denetim altında tutabileceğine inandıklarını belirten Prof. Mazotti, �;Bundan sonra ne olur bilemiyoruz. Anladığımız kadarıyla bazen timsahlar, bazen de pitonlar kazanacak�; dedi. Everglades bölgesi, binlerce timsahın yaşam alanı. Pitonların sayısı ise bilinmiyor.
bi de sanki anlatım bozuklukları var gibi, üşeniyorum ellemeden koyuyorum.
4 Ekim 2007 14:35
daddy's girl
midem bulandı desem.iğrenç hayvan
4 Ekim 2007 14:53
solitary man
bunların gözü aç bence:p
4 Ekim 2007 15:02
dawidow
adı üstünde hayvan işte :))
4 Ekim 2007 15:35
dr_fb_li
YA İNSAN BİRDEN YUTARMI BOGAZINDA KALACAK YA
4 Ekim 2007 15:36
martello
yaw anladık biyolojik denge ama a.q ben o yılanın!!!
4 Ekim 2007 15:38
elchina
bence tam tersi..görüntüye bakılırsa o yılan senin...:D anladın sen:D
martello demis ki:
yaw anladık biyolojik denge ama a.q ben o yılanın!!!
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/14915
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.