harika bir organizasyon çok sağlam gruplar geliyor.. düzenleyenlere helal olsun! lakin organizasyonun konyada olması ile ilgili neden bu kadar saçma yorumlar yapılmış ve farklı yönlere çekilmiş anlayamadım... bence çok iyi bi iş çıkarılmış ben de orda olmayı çok isterdim
9 Ekim 2007 03:35
geronimo
biraz kıskanma duygusu da ağır basıyor olabilir o yüzden o arkadaşları da anlamaya çalışmamız lazım bence...ne kadar da bu müzikten hiçbirşey anlamıyor olsam da
keşke her tür müziğe açık olmayı başarabilse bu şehir..bütün şehirler..kuşkusuz zamane gençliği için çok güzel bi organizasyondur..yorumlardan öyle anlaşılıyor en azından..gidin eğlenin arkadaşlar..bu sizin hakkınız:))
9 Ekim 2007 16:26
züreyy-fa
kadro güzel valla tebrik ettim Konyayı,biryerden başlamak gerek ve Konya geçekten güzel giriş yapmış,eleştirenler de sırf forumda komik olabilmek,ilgi çekebilmek için komik olduğunu sandıkları eleştiriler yazmışlar,üzüldüm kendi adlarına..!
9 Ekim 2007 22:47
züreyy-fa
pentagramın olduğu gün çıkıp gelirsem de şaşırmayın :D
9 Ekim 2007 23:25
lm nlkmnl
arkadaslar beni kesinlikle caarın unutmayın bak bende unutkanlık war bana hatırlatınnnn.....
11 Ekim 2007 05:29
sevilay.
''''''rhmklc'''''' demis ki:
arkadaslar beni kesinlikle caarın unutmayın bak bende unutkanlık war bana hatırlatınnnn.....
ben sana hatırlatırım ama benide götürcen:)
11 Ekim 2007 05:30
exenseranita
kadro cidden iyi
konyayı bişeye saymayanlar bu konularda tekrar düşünsünler bence..
şimdi umut orayı tıklım tıklım doldurabilmek,aleme nispet olsu diye
11 Ekim 2007 09:01
no control
konyada oyle seyler olmazmıs.dıbıne vuracam lan :)))
11 Ekim 2007 18:31
seytan ucurtmasi
beraber vuralım kardeşim:))
hep bir ağızdan solda, güneş yükseliyodu, güneye giderken diye bağıracaz:)
no control demis ki:
konyada oyle seyler olmazmıs.dıbıne vuracam lan :)))
11 Ekim 2007 18:54
landscapist
türkiye ençok alkolün tüketildiği yer konyadır ve islamında çok yaşandığı şehirdir ama yobaz değildir bi iki kişi için tüm herkesi aynı sanmayın
bad religion demis ki:
evet yobaz sandik.. bira icenleri disardan sniperla indirmesinler..
11 Ekim 2007 22:18
blind_guardian
lan özcan smirnoff smirnoff diyodun tamam ulan yapalım ama biletler senden ona göre akşam konser gece smirnoff=)
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/14909
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.