ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > aktivite > konya rock günleri
mesaj ekleyeni başlık aç forum ana sayfası facebook'ta paylaş!

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 25 - 36

henüzdüşünmedim
henüzdüşünmedim
ya türkiyede de bir kesim var böyle.. her bok onların tekelinde... moda , sanat , müzik ,din , siyaset sorsan herboku bilirler ...
 1   4 Ekim 2007 16:25   mesajın adresini al  

vi0let de mars
vi0let de mars
konyayı beğenmeyenlere bakıyorumda hepsi Ankara'dan.. Mübarek sanki California'dan yazıyorlar, yada Stanford'ta okuyorlar, onu da geç İstanbulda bile değilsiniz, sadece
namık ve klonlarıyla dolu, benzer meşrepli vatandaşlarıyla meşhur Ankarada..
 3   4 Ekim 2007 16:35   mesajın adresini al  

vi0let de mars
vi0let de mars
evet kesinlikle haklısın;)

henüzdüşünmedim demis ki:

ya türkiyede de bir kesim var böyle.. her bok onların tekelinde... moda , sanat , müzik ,din , siyaset sorsan herboku bilirler ...

1   4 Ekim 2007 16:37   mesajın adresini al  

bad religion
bad religion
efenim konya anadolumuzun guzide sehirlerinden birisidir, umarim sorunsuz bir sekilde gecer ilk festival daha sonra da geleneksellesir.. hatta gitmeyi dusunuyorum konyali arkadasima kalacak yer vs. konusunda danisip.. olaya supheli yaklasmamiz dogaldir ama, bunun nedeni konya degil konya`daki dinci insanlardir.. konya`da degil de ankara sincan`da festival olsaydi da ayni tepkileri verirdim yani.. yoksa ne guzel festival olacakmis.. hayko gelcekmis..
4 Ekim 2007 17:02   mesajın adresini al  

kafamagöre
kafamagöre
konyada var rock günleri beee ben cidden nerde okuyormuşuım :S
4 Ekim 2007 17:20   mesajın adresini al  

jack
jack
way a.q. biz ordayken yapmaz ibneler
4 Ekim 2007 17:37   mesajın adresini al  

panik_yok
panik_yok
gideriz :)))
4 Ekim 2007 18:07   mesajın adresini al  

tosi
tosi
bu mevsimde?
4 Ekim 2007 18:40   mesajın adresini al  

tosi
tosi
şaka sandım da ciddiymiş..tebrikler ne diyim hayko cepkin ve bulutsuzluk özlemi varmış ama asena nedir?
4 Ekim 2007 18:45   mesajın adresini al  

cause13
cause13
bence cok saglam harıka hatta ordayım affettem bence bosuna tartısmayın arkadaslar muzuık festıval ınsanları kaynastırır unutmayın
 1   4 Ekim 2007 19:46   mesajın adresini al  

fuchsia
fuchsia
konyaya da yakışır zaten kadro super:)de neden bu tarıhler bıze uymaz:@şöle bayramdan hemen sora duzenleseler de bızde gelsek:((
4 Ekim 2007 22:52   mesajın adresini al  

creativizm
creativizm
rock gunlerini ramazanda yapamıyolar bikere yapsalardı ozaman değişimden konuşabilirdik ama şuanda mumkun değil ramazanda sıkıyosa içki gunleri duzenlesin
5 Ekim 2007 00:27   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 25 - 36

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2009