ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > güncel > Genc Bakis - Mustafa Sarigul
mustafa sarigul genc bakis chp
mesaj ekleyeni başlık aç forum ana sayfası facebook'ta paylaş!

Sayfalar: 1  2  3  4  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

_volkan_
_volkan_
Dayanamadim, canli canli tartisayim dedim online olan arkadaslar var ise,
Olmayanlarda yarin eklenir zaten..

Izliyor musunuz bilmem Kanal D'deki Genc Bakis programini..
neler dusunuyorsunuz?

sahsen ben baykal'dan ne kadar nefret ediyorsam Sarigul'den 5 kati nefret ettim bu gece
4 Ekim 2007 02:07   mesajın adresini al  

siyah martı
siyah martı
Kıvrak siyasetçi hareketleriyle geleceğin Cem Uzan'ı olacağı sinyallerini şimdiden verdi diye düşünüyorum. CHP gençlik kollarından olduğunu söyleyen arkadaşın seceresini hemen döküverdi :)
4 Ekim 2007 02:09   mesajın adresini al  

solitary man
solitary man
nie ya ne dedi ?? o zaman sezer e veririz:p napalm:)
4 Ekim 2007 02:13   mesajın adresini al  

doğangörünümlüşahin
doğangörünümlüşahin
Kimi zaman Yahudi lobilerinde kimi zaman da tarikatların arasında gezinen 7 yıldır şişlide oturan biri olarak yaptıgı reklamlar dısında bir hizmetini gormedigim insan...
4 Ekim 2007 02:14   mesajın adresini al  

blnt :)
blnt :)
yaw mustafa sarigul kim ya.... mafya kayinpederinden kalan paralarla bablik yapmaya calisip uyesi oldugu partiyi tv programlarinda yerden yere vuran sonrada kendini hakli cikarmaya calisan.... kongrelere para ile tuttugu damlarla gelip tum kapilari pencereleri kirdirttiran.... konusmasini bilmeyen dengesiz adamin teki. Bu herifi ciddiye alip tv lere cikaranlarda kabahat!
CHP ye gelince.... Haluk Koc geliyor iste baskanliga! belli yani simdiden durum!
4 Ekim 2007 02:16   mesajın adresini al  

_volkan_
_volkan_
Abi neydi o ya...
Adam saniyede bir Ben anadolu cocuguyum diyor, adam anadolu cocuguyum dedikce samimiyetini durustlugunu yitiriyor. Anadolu cocugu, herseyden once mutevazi olur, saniyede bir ben buyum demez.. tam siyasetci adam
Ayrica, Deniz Baykal yalakasinin tanidigi oldugunu iddia ettigi cocugun sorularinida cok zekice gecistirdi
PAROLA 999 un finansmanini nasil yaptiniz
Madem partinizi cok seviyorsunuz, secime 3 ay kala, neden partinize calismak yerine onu parcalamaya calistiniz
Medyada sizi her gun goruyoruz demec verirken, neden hep baykalla ugraisyorsunuz ve neden bir kere dahi AKP hukumetini elestirmediniz
Amerikanin ne kadar kolesisiniz

sorusuna cevap vermedi :)

siyah martı demis ki:

Kıvrak siyasetçi hareketleriyle geleceğin Cem Uzan'ı olacağı sinyallerini şimdiden verdi diye düşünüyorum. CHP gençlik kollarından olduğunu söyleyen arkadaşın seceresini hemen döküverdi :)

4 Ekim 2007 02:17   mesajın adresini al  

!...wtf...!
!...wtf...!
gene siyaset gene volkan =D volkan ne zamandır göremiyordum senin başlıkları korkmuştum bişey mi oldu çocuga diye nasıl gidiyor abi * =D
4 Ekim 2007 02:36   mesajın adresini al  

siyah martı
siyah martı
Ayrıca hiç kimse sormadı onlarca mail yazdım yine de sorulmadı :)

999 hareketi başlangıcında Sarıgül efendi benim gözüm kesinlikle genel başkanlık değildir ben ne genel başkan ne de başkbakan olmak istiyorum ben sadece Baykal tekelciliğini bitirmek partiyi gençleştirmek istiyorum diyordu. Bugünse seçim öncesi propogandacıları gibi konuşuyor.

Yav Efendi bu ne perhiz bu ne lahana turşusu :)
4 Ekim 2007 02:37   mesajın adresini al  

_volkan_
_volkan_
Abi gitsin baykal! adam herseyin icine sicti atti, ataturkculugu bos islere kullandi, partiyi bos islere kulllandi, chp lileri mecburiyetten oy verir etti, savundugu demokrasiyi kendi partisinde bile kullanamadi yok etti
baykal gitsin
ama yerine sarigul gelecekse gitmesin
4 Ekim 2007 02:44   mesajın adresini al  

!...wtf...!
!...wtf...!
baykal gitsin yerine volkan gelsin :P abi bi söz vardır ya gelen gideni aratır partilerdede anladığım kadarıyla bu oluyor....
4 Ekim 2007 02:47   mesajın adresini al  

_volkan_
_volkan_
ben gelirsem kiyamet kopar turkiyede, benim marjinal isteklerimi kaldirmaz bu ulke :)
milletvekillerinide ortakantinden secerim, talan olur turkiye
bana elestirmenlik daha cok yakisir, yonetim kapasitesinde insan degilim :)
4 Ekim 2007 02:53   mesajın adresini al  

vi0let de mars
vi0let de mars
Velhasıl kelam bu işin sağı solu yok,, ortada dönen paralar rantlar karşılıklı çekilen peşkeşler varya ah ahh gerçek genel başkan onlar işte.. sağlı sollu tüm siyasiler yiyeceğini yer, bizde konuştuğumuzla kalırız..
 1   4 Ekim 2007 02:56   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2009