korkutma beni tutaste noolur.. ben de süper sevimli deilimdir de...:P bak gel bu resmini siyah beyaz yapalım :P
5 Ekim 2007 20:44
tutaste
yaptım..daha ürkünç oldum:))
6 Ekim 2007 00:38
purepoison(can):):)
hımmmm laf sokma durumumu desem puhahahah abi bunn tartışmasını yapptım eet o pozu vermek için taktım o güzlü hatta gözlük nası duruo bi foto cekte bakım dedim ehuehuhue bu gıcık tarafı doğru olan tarafıysa aslında o mekan tamda kapalı bi yer diil bi nevi akvaryum ki biz okulda oaraya akvaryum derizzzzz ::)oraya gayttte güsel güneş girio ve gözünn içine içine batıo. güneş gözlüğü saçları korumak için mi illa açık mekanda takılsın kapalı mekanda güneş vurmaz saten dimi insann gözüne ehuehuhe bu da mantık tabi nese şimdi ben bu yazımın üstünde kimn oldunu unuttum onn için yorum yapmıorum he bu arada kendime kısmen diil tam güveniorum ehuehuehueu iide poz veriorum ehuehue
kozmikyanılgı demis ki:
kapalı bi alanda güneş gözlüğü takan... iyi poz veren, kendine kısmen güvenen...
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/14902
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.