ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > bilkent üniversitesi > herşey yolunda:)hepimiz arkadaşız:)
mesaj ekleyeni başlık aç forum ana sayfası facebook'ta paylaş!

Sayfalar: 1  2  3  4  5  12  13  14  15  16  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

damla
damla
hadi burdan devam edelim:)
16 Ekim 2005 00:34   mesajın adresini al  

poetaster
poetaster
işte bu yaa...
16 Ekim 2005 00:35   mesajın adresini al  

damla
damla
:):):)
16 Ekim 2005 00:36   mesajın adresini al  

damla
damla
dimi):gözlerim yaşardı:)bakın en güsel anlaşıoru..daha yararlı şeyleri tartışalım...birbirimizden alıcaımız çok şey var...
16 Ekim 2005 00:38   mesajın adresini al  

damla
damla
YA EEET:(:(:(AMA NALADIM HATAMI...kaçtım direk:)nihehe:)şaka bi yana zıt kutupların anlaşması zor ama birinden birnin ödün verip susması gerek..ne güsel tatlıa bağlandı sevindim...
16 Ekim 2005 00:40   mesajın adresini al  

kretzsche
kretzsche
evet oyun oynuyordum bir arkadaş telefon etti siteye bir bak dedi .. okuduğum kadarıyla şu revizyonlara gitmek gerekecek:

- forumlara boş mesaj atmak yok. teknik olarak kapatıyoruz
- forumlara üst üste mesaj yollamak yok. bunu da kapatıyoruz
- forumlarda gereksiz uzayan konu başlıkları kilitlenecek. bunu da önümüzdeki dakikalarda yürürlüğe sokacağım
- diğer insanları rahatsız eden tehdit eden ve gereğinden fazla boş konuşan üyeleri pasif hale getiriyorduk fakat gördüğümüz kadarıyla bu da yetmiyor ilelebet sistemden silinmeleri gerekiyor. bunu tek tıklamayla yapabilmek için gerekli yazılımları da hazırlamaya başlıyoruz ..

bunların dışında iyi eğlenceler dilerim
16 Ekim 2005 00:41   mesajın adresini al  

damla
damla
ve herkesden burda özürdiliorum böle bir tartışma ortamına mahal verdiimiçin...sevgiler
16 Ekim 2005 00:41   mesajın adresini al  

damla
damla
:) herkesl dost ol herkessle arkadaşş ömrümüz geçior bak yavaşş yavaşş....:) ya üst üste msj atılmıcakmış:)kızıolar:) öptüm sizi
16 Ekim 2005 00:45   mesajın adresini al  

kretzsche
kretzsche
üst üste derken (flood)u kastediyordum .. yani mesela mesajınızdan sonra 5-10. sn beklemek zorundasınız
16 Ekim 2005 00:46   mesajın adresini al  

damla
damla
:)) damla tbr bajıı
16 Ekim 2005 00:47   mesajın adresini al  

şekip
şekip
Sağduyu mağduyu bişiler kankolar aaa böyle kavga gürültü olmaz.
16 Ekim 2005 00:51   mesajın adresini al  

şekip
şekip
Kardeş kardeş takılıyorduk hakaten, olaylar büyümüş. Gerçi ben ara ara baktım, ama ne bileyim katılma gereği görmedim. Katılan pek saygı değer kankoları da anlayamadım açıkçası. Böyle kolay provakasyonlara yenik düşmek olmuyor yani. çık çık Vadi gereğini yapar, bir daha da bu tarz tartışmalar oluşmaz inşallah.
16 Ekim 2005 00:55   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  12  13  14  15  16  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2009