ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > İlişkiler > Sanal ilişkiler
sanal sanal aldatma sanak iliski
mesaj ekleyeni başlık aç forum ana sayfası facebook'ta paylaş!

Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

zodiac
zodiac
sanal ilişkiler
Geleneksel ilişkilere dönüp baktığımızda onlar gerçekten de çok kolaymış. Bu tarz bir ilişki iki kişinin buluşup birbirlerinden hoşlanmalarıyla başlardı. Duyguların ve cinsel isteğin ortaya çıkması, ilgi duyulan kişiyle karşı karşı gelmekle ya gelişir ya da gerçekleşirdi. İnsanlar bu kuvvetli duygularına kapılıp herşeyi göze bile alırlardı. Ama artık bunların hepsi bilgisayar devrimiyle değişime uğramaya başladı.

Bilgisayar, seksiz aşk maceralarına hem daha fazla imkan tanımakta hem de insanların ilgisini daha fazla çekmekte. Yeni dönemin yakınlığına sanal seks adı ile hitap edilmektedir. Artık bilgisayarlar sadece işimizi değil hayatımızın en özel noktasını da etkilemektedir. Bilgisayarlar halihazırda aldatma olaylarına farklı bir boyut katmış durumdalar. Dünyanın her bir köşesindeki kişilerle diyaloğu mümkün kılan bilgisayar, sanal seksin de gün geçtikçe daha yaygın olmasını sağlamaktadır.

Sanal seks nasıl başlar? Elektronik dünyada iki insan birbirlerini ortak ilgi alanlarından dolayı bulurlar. Zaman geçtikte sanal arkadaşlıklarına farklı ilgi duymaya başlarlar ki çoğu zaman birbirlerini görmeden bile. Seksiz sanal seks arkadaşlardan bir tanesinin diğerini yoklaması için ortaya attığı bir kaç kelimeyle başlayabilir. Karşı taraf da buna yatkın olduğunu gözterirse, iki kişi hararetli diyaloğa başlarlar. Gerçek dünyadaki ilişkilere benzer sanal seks. İki kişinin arasında bir takım gelişmeler olmadan sanal arkadaşlığın sanal seks seviyesine gelmesi mümkün değildir.

Bilgisayara ilgi duymayan kişiler bunu anlamakta zorluk çekiyorlar. Böyle birşeyin nasıl heyecan verici olabileceğini düşünümezler. Ama sanal seks yapan kişiler ise bunun aksini savunmaktadır. Tabi ki internette olan herkesin sanal sekse ilgisi olduğu söylenemez. Bunu demekle beraber milyonlarca kişi internete sadece sanal seks için bağlanmaktadır. Bunun sonu ne olacak?

Bazıları için sanal seks para kaynağı olacaktır. Bazıları sanal sekse bağımlı olacaklar. Cinsel sorunları olan kişiler sorunlarının üstesinden gelmekten vazgeçip sanal sekse yönelecektir.

Ama ne olursa olsun çoğu insan için gerçek yaşanan ilişkilerin yerini sanal seks alamayacaktır. Ancak şu gerçeği de unutmamak gerekiyor; sanal seksle ilgilenen kişilerin sayısı gün geçtikçe artacaktır.

3 Ekim 2007 21:25   mesajın adresini al  

dogujan
dogujan
aleyküm selam
3 Ekim 2007 21:26   mesajın adresini al  

aslan67
aslan67
abi bismillah daha şimdi link verdim ipucunda:D

http://www.ortakantin.com/showtopic.asp?tid=7107
 3   3 Ekim 2007 21:27   mesajın adresini al  

*lokum*
*lokum*
3 Ekim 2007 21:28   mesajın adresini al  

frnz/ ...
frnz/ ...
sanal aldatma nasıl oluyo ??
3 Ekim 2007 21:29   mesajın adresini al  

gıro ®
gıro ®
sanal aldatmayı bilmem de sanal sexi bilirim :D (H)
3 Ekim 2007 21:30   mesajın adresini al  

dogujan
dogujan
sanal boşalma oluyormu peki
3 Ekim 2007 21:31   mesajın adresini al  

mutedil dalgalı
mutedil  dalgalı

Allah'ım sen bu genclerin fikrine mukayet ol.Zikirlerini hayırlı seylerle doldur. Ramazan ramazan..

*lokum* demis ki:

nerde o eski seksler

3 Ekim 2007 21:32   mesajın adresini al  

zodiac
zodiac
iyide verdiğin linkte aradığımı bulamadım :) ben sanalda ilişkide olduğum birini gerçekte ilişki kurduğum biriyle aldatsam ne olur buna cevap arıyorum
3 Ekim 2007 21:32   mesajın adresini al  

dogujan
dogujan
bu arada deminki başlıkları acan arkadaşı uçurmuşlar yaaa :(((
3 Ekim 2007 21:33   mesajın adresini al  

aslan67
aslan67
buraya bir adet klaus nomi iyi gider..onun olayı cyber(H)
 2   3 Ekim 2007 21:33   mesajın adresini al  

frnz/ ...
frnz/ ...
dene gör

zodiac demis ki:

iyide verdiğin linkte aradığımı bulamadım :) ben sanalda ilişkide olduğum birini gerçekte ilişki kurduğum biriyle aldatsam ne olur buna cevap arıyorum

3 Ekim 2007 21:33   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

Bu başlığa mesaj ekleyemezsiniz. Başlık kilitlenip yeni bir adres verilmişse diğer başlıktan devam edebilirsiniz.

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2009