ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > İlişkiler > Kötü gün arkdaşlığı artık bizi yormaya başladıysa
mesaj ekleyeni başlık aç forum ana sayfası facebook'ta paylaş!

Sayfalar: 1  2  << Önceki Sayfa      şu anda 13 - 16

osge
osge
bn çok şanslıyım ki çok fasla arkadaşım ama sayılı dostum war hemde bni hiç yormayan:) her derdimi anlttıım her saman yanımda olan 2 kişi war hayatımda bnde her saman onların yanındayım bi derdim olduunda anlatmak için ilk bu iki kişi gelir aklıma başıma bişi geldiinde ilk onlardan fikir alırım ilk onlara sığnırım aynı şekilde bnde her saman onlarla birlikteyim onlara her konuda yardımcı olurum,dinlerimm hayatta yaptıım sayılı iyi iş wardır bu 2 kişiyi tanımak yaptıım ii işlerden:):):)
3 Ekim 2007 19:51   mesajın adresini al  

witchontheroof
witchontheroof
olur mu ya. derdini dert edindiğin insan sana derdini açmazsa, içinde saklar kendini bitirirse asıl acı çekersin, üzülür bitap düşersin, endişe edersin. dostuysan, kardeşiysen, aşkıysan, biriciğiysen, kim olduğu, kimin için olduğu önemsiz. insan çok seviyorsa eğer yorgunluk kelimesi anlamsız ve gereksizdir. söz konusu olamaz.
3 Ekim 2007 23:09   mesajın adresini al  

gokkche
gokkche
arkadaşının derdini üstlenmek gereksiz. sadece paylaşırsın ve elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırsın. iyi arkadaş olmak arkadaşınla beraber vah tüh edip dövünmek midir? arkadaşına sadece yoldaş olursun, onu yönlendirmek, sorunlarıyla oynamak sana düşmez. herkes yolunu kendi seçmeli.. kötü gün arkadşlığıyla her işe burnunu sokmak arasında koca bi fark var. dünyalarca arkadaşım var. hepsinin de çok kötü günleri oldu. sadece yanlarında oldum, onları hiçbi şekilde yönlendirmedim ya da onlarla berber ağlamadım. onları ağlamaktan alıkoymaya da çalışmadım. yanında olmak yeterli.. herkes kendi hayatını kendi çözmeli.. e insan hayatı böyle böyle öğreniyo. arkadaşınıza yardım ettiğinizi sanarak hayattan alacaklarını ve hayata vereceklerini kısıtlayabilirsiniz. burnunuzu sokmayın, yanında olun yeter.. ;)
3 Ekim 2007 23:36   mesajın adresini al  

porcelain babé
porcelain babé
ben şimdiye kadar dostum dediğim insanların sorunlarını ve yüklerini kendim de üstüme almaya çalıştım.doğrudur yanlıştır bilemem tabi.ama dostum diyorsan,dostluk diyorsan böyle şeylerin lafı bile olmamalıdır.çünkü tüm bunlar içinden gelmektedir.içinden geldiğini hissetmiyosan o dostlukta bir sorun var demektir.ayrıca dostun iyi günü kötü günü olmaz.
3 Ekim 2007 23:46   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  << Önceki Sayfa      şu anda 13 - 16

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2009