ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > İlişkiler > Kötü gün arkdaşlığı artık bizi yormaya başladıysa
iliskiler arkadaslik arkadas
mesaj ekleyeni başlık aç forum ana sayfası facebook'ta paylaş!

Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

ver pacıno
ver pacıno
önemli not: arkadaslar bu konu aslında kahverengi nickli arkadasima ait kendisi forumlara 100 mesaj yazma sayısına ulaşamadiğı için onun adına ben açıyorum...

Bir kıvılcım düşer önce büyür yavaş yavaş...bakarsın volkan olmuş yanmışsın arkadaş !
bu şarkı onun için yazılmış,arkadaş için..
hep yanımızda olmasını istediğimizdir arkadaş.iyi günde kötü günde belli olur hani..peki bu hep yanında olduğun arkadaşın derdi bir süre sonra senin olursa nolacak..başkasının derdini üstlenmek midir acaba sahiden sahi olan?
ya artık biz de yorulmaya başlarsak,artık bu yükü taşımayaz olursak..ya biz yanında olduğumuz için kötü gün yaşıyorsa..bitmeli mi bu arkadaşlık...sorunlar halledilemiyorsa,aksine gittikçe daha çok büyüyorsa,biz yalnızken daha sorunsuz dertsizsek acaba arkadaşımız yalnızlığımız mı olmalı..? off off ne kafa karıştırıcı ve çözümsüz şeyler bunlar..sanırım düşünmeye çok zamanımız var...
 1   3 Ekim 2007 14:02   mesajın adresini al  

kahverengi
kahverengi
Teşekkürler sürela emeklerin için...iyi günde de kötü günde de arkdaşımsın..:))
3 Ekim 2007 14:05   mesajın adresini al  

t.j
t.j
kötü gün arkdaslıgı seni yormaya başlamışsa sadece arkadaşmışsın demekdir..yormuyosa seni o zaman dostundur demektir.. belki de bu devirde dost bulmak zor...
 1   3 Ekim 2007 14:10   mesajın adresini al  

sphinx®
sphinx®
sevdiklerinin mutluluğu için bazen onlardan uzak durman gerekir...

lincoln burrows,prison break-sezon 3 bölüm 2
 1   3 Ekim 2007 14:13   mesajın adresini al  

°•t£ññur°•
°•t£ññur°•
ben bunu dile getirim rahatsızsam eğer bu durumdan. sonra niye boşu boşuna üzülüyüm karşı tarafta eşşek diiil ya anlar heralde beni konusarak hallederiz yani:)
3 Ekim 2007 14:13   mesajın adresini al  

selmin
selmin
o kadar çok var ki böyleleri...,iyi gününde beni hatırlamaz,kötü gününde dibimden ayrılmaz... hadi burda ben dostum peki o ne,dostluk tek taraflı mıydı böyle ya.. yoksa ben mi safım.. ewet ewet ben safım...
3 Ekim 2007 14:24   mesajın adresini al  

aslan67
aslan67
sen iyi niyeti suistimal edilmiş bir genç kızsın:P

selmin demis ki:

o kadar çok var ki böyleleri...,iyi gününde beni hatırlamaz,kötü gününde dibimden ayrılmaz... hadi burda ben dostum peki o ne,dostluk tek taraflı mıydı böyle ya.. yoksa ben mi safım.. ewet ewet ben safım...

3 Ekim 2007 15:16   mesajın adresini al  

selmin
selmin
aslan67
sen iyi niyeti suistimal edilmiş bir genç kızsın:P

ewet bu daha açıklayıcı oldu...
3 Ekim 2007 15:38   mesajın adresini al  

boomerang ¹³
boomerang ¹³
arkadaşının kötü günde de yanına olmasıyla,

arkadaşınla olan ilişkini kötü gün arkadaşlığı olarak görmek

arasında ki farkı anlayamamanın sebebi ile açılmış bir başlık olsa gerek..
 1   3 Ekim 2007 16:05   mesajın adresini al  

fresya
fresya
kötü gününde yanında değilse o sadece tanıdıktır....bence dostluk zor zamanda belli olur ama iyi gününde olduğu kadar kötüde yani hem iyi hem kötü gününde olmalı yanında.......zaten sen emek versende herkez bu iyi niyeti hak etmiyor bence.....zamanla anlıyorsun harbi arkadasını dostunu...
3 Ekim 2007 17:17   mesajın adresini al  

ver pacıno
ver pacıno
dost dost diye nicesine sarıldım benim sadık yarim kara topraktır...
3 Ekim 2007 17:39   mesajın adresini al  

ritrit
ritrit
onun derdi benim derdim diyecek dost kişi. bundan da hiç gocunmayacak, yorulmayacak. onun dertleri hediye gibi gelecek. yeter ki onu biraz olsun hafifleteyim, bana nasılsa ağır gelmez diyecek. ağırlaştıkça mutlu olacak.
dost kişi...

ve hiçbir karşılık beklemeyecek. gün gelecek derdine sevincine ortak oldukları onu beş kuruşa satacak belki. ama arkasını dönüp pişmanlık duymayacak. dost kişinin hamurunda var bu...
3 Ekim 2007 18:38   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2009