ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > sinema-tv > The Texas Chainsaw Massacre: The Beginning
witness the birth of fear matthew bomer diora baird taylor handley jordana brewster korku gerilim baslangic teksas katliami the beginning the texas chainsaw massacre
mesaj ekleyeni başlık aç forum ana sayfası facebook'ta paylaş!

Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

aslan67
aslan67
2003 yılının başarılı tekrar yapımı “The Texas Chainsaw Massacre/Teksas Katliamı” geri dönüyor ve hikayenin öncesini konu alan bu yeni filmde Hewitt klanını ve aile boyu eğlenceden anladıkları psikopatça yaklaşımı irdeliyor. İzleyiciler ilk kez, belki de tüm zamanların en efsanevi korku karakteri olan Leatherface’in kökenini öğrenme fırsatını elde edecekler.

Yapım : 2006, ABD
Tür : Gerilim / Korku
Yönetmen : Jonathan Liebesman
Senaryo : Sheldon Turner
Oyuncular : Jordana Brewster, Taylor Handley, Diora Baird, Matthew Bomer
Görüntü Yönetmeni : Lukas Ettlin
Müzik : Steve Jablonsky
Dağıtım : Warner Bros
Süre : 1 saat, 31 dk.
Gösterim Tarihi : 1 Aralık 2006

Filmin türkçe adı..Teksas Katliamı:Başlangıç idir..Başlığa sığmadığı için buraya yazma gereği duydum..

Şahane bir gerilim..Bir gece sıkıntıdan film izleyelim demiştik arkadaşlarımla..Ee gecenin o saatine de ancak böyle bir gerilim yaraşırdı..Hayatında hiç irkilmemiş biri olan arkadaşlarımdan biri,filmin iki sahnesinde üzerimize zıpladı..dahaaayytt diye de ses efekti kullanmıştır kendisi..Ben gözlemlerimi aktarıyorum sadece,izlemek size kalmış:)imdb puanı 6.0/10'dur..Bana göre çok iyidir..Harika irkiltici sahneler mevcuttur..Bazı sahneler önceden tahmin edilebilir yalnız,sonra vay men duymamışam vay men görmemişem demeyin:)
2 Ekim 2007 21:56   mesajın adresini al  

aslan67
aslan67
witness the birth of fear..korkunun doğuşuna tanıklık edin:P
2 Ekim 2007 21:59   mesajın adresini al  

kunephe
kunephe
bende seyretmiştim ilkini.Hakkaten piskopat bi aile.Bu arada testere 4üde merakla bekliyoruz.
2 Ekim 2007 22:35   mesajın adresini al  

hayda.bre
hayda.bre

Torentini bul indir izle :D

kunephe demis ki:

bende seyretmiştim ilkini.Hakkaten piskopat bi aile.Bu arada testere 4üde merakla bekliyoruz.

2 Ekim 2007 23:22   mesajın adresini al  

peynir
peynir
geçen bu filmi istedim cdciden getirdi cd'yi üzerinde katliam yazıyor(korsan) neyse şüphelenmedim aldım geldim eve taktım lan alakasız bir film çıktı adamın bana verdiği film the slaughter'mış başta eii bi bakalım sıradan bir korku filmi gibi duruyor dedim sonra bir komedi filmine döndüki gülmede yanında yat :) kimseye tavsiye etmem the slaughter'ı sakın yanından bile geçmeyin :))
3 Ekim 2007 01:15   mesajın adresini al  

gıro ®
gıro ®
vahşet dolu bir film...seviyorum...
3 Ekim 2007 14:39   mesajın adresini al  

pfelconte
pfelconte
hostel 2

vahşet sevenlere
3 Ekim 2007 14:42   mesajın adresini al  

gıro ®
gıro ®
filmin sonunda arka koltuktan çıkıp şöför koltuğuna elektrikli testere ile dalışı beni şoke etmişti.fakat kısa bir süre içinde kendime gelip testereli gencin zekasını takdir ettim.

eee...giriş var çıkış yoktu ne de olsa...

28 Ocak 2008 00:42   mesajın adresini al  

seytan ucurtmasi
seytan ucurtmasi
iyi film..
28 Ocak 2008 00:43   mesajın adresini al  

aslan67
aslan67
aynen..o arabaya nasıl gitti bindi anlamış değilim hala,ne hızlı herifmiş:D

reinforced gattuso® demis ki:

filmin sonunda arka koltuktan çıkıp şöför koltuğuna elektrikli testere ile dalışı beni şoke etmişti.fakat kısa bir süre içinde kendime gelip testereli gencin zekasını takdir ettim.

eee...giriş var çıkış yoktu ne de olsa...

28 Ocak 2008 00:44   mesajın adresini al  

gıro ®
gıro ®
orası adamın mekanı...tüm kısayolları biliyo demek ki..
28 Ocak 2008 00:45   mesajın adresini al  

jan
jan
ailecek izlenmeyecek bir film olduğu tecrübeyle sabittir :))
28 Ocak 2008 00:46   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2009