filmin sonundaki hayvani rastlantı (?) ya da abartı artık ne boksa biraz insanı çileden çıkartabiliyor.
Hadi lan bukadar da olmaz ki çüş artık diye.
Ama güzel film. Hatta izlediğim romantik-aşk artık kategorisi ne ise onların en iyilerindne biriydi. Ama herzaman için favorim tabii ki city of angels
=)
27 Ekim 2007 10:25
arriba_arriba
Mükemmel bi film izlemeyenler mutlaka izlemeli..
5 Kasım 2007 15:38
erdemlix
güzel bir duygusal film olmuş. filmdeki oyuncuların , muhteşem oyuncular olmaması(yani, tanıyıp çok sevdiğimiz,alıştığımız oyuncular olmaması) , filmi biraz daha gerçekçi kılyor sanırım.birçok kişinin aradığı aşk duygusunu depreştirdiği için sevilen bir film.
tabiatımı bişi yapiim bi forumda O6uz yazmıştı izlemeyin diye, ben de hemen indirdim. izledim tek bişi diyorum Allah belanı vermesin O6uz azima siçtin lan
9 Ocak 2008 02:39
lord of drinks
sağlam film...
de adamına işte :) arşivdde bulunması gerekir.
9 Ocak 2008 02:41
çutee-libertine-
yeşilçam tadında aslında..hemen hemen her karesi, her sahnesi aklımda..çevirip çevirip izlemişimdir..
özellikle adrenalin yapcaklar ya gece yolun ortasında yere yattıkları sahne beni benden alır götürür:)
valla aslında ben birine araba carpcak filan sandım ama olmadı, cidden yeşilcam tadında geyiğini bile yaptım ama 24 mayıstan-2007- beri bu kadar ağlamamıştım hiç bişiye gözlerim acıdı
çutee demis ki:
yeşilçam tadında aslında..hemen hemen her karesi, her sahnesi aklımda..çevirip çevirip izlemişimdir..
özellikle adrenalin yapcaklar ya gece yolun ortasında yere yattıkları sahne beni benden alır götürür:)
9 Ocak 2008 02:53
..lustrall..
oyunculuklar mükemmel ötesi.. filmi begenmeyebilirsinizki kişisel tercih bu, ama oyunvuluklara hayran kalmamanız mümkün deil.. dublajsız izlemek gerek tabi.. filmde gerçekten güzel bir aşk hikayesi..
11 Ocak 2008 22:44
küçük bir kız çocuğu
çok uzun süre sonra izledim filmi.. ve hayatımda beni en çok etkileyen filmdi diyebilirim.. ev arakadaşımla salya sümük bir vaziyette izlemiştik resmen :)
dublajlı hali nasıldır bilmiyorum ama bu akşam 22.00de tv8de gösterilecekmiş..
ilgilenenlere..
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/14857
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.