bart
ahlak?pardon ahlak kimin tekelinde de sen bana bu yazdıklarım için ahlak dersi veriyorsun??benden yola cıkarak futbolcunun ahlakını sorguluyorsun?
bırakın allah aşkına bu ucuz demogojileri.fenerbahce'yi ve galatasaray'ı sevmiyorum ve başarılı olmasını istemiyorum.var mı ötesi?herkes kendi hareketlerinden sorumludur, dogru diyorsun sonra genellemelerin dibine vuruyorsun.tutarlı ol.
3 Ekim 2007 13:09
pfelconte
kovadaki yengeç misali
ben çıkamıyorum kovadan, bari çıkmaya çalışanı aşağı çekeyim.
adam sanki rus!
cska'da ne eksik bir bir yazmış.
cska kazanınca bizim ülke puanımz artıyor ya, gs ya da bjk daha rahat katılabiliyr o zamn avrupa kupalarına
mochalı.mırra.latte demis ki:
kalbimiz cska dan yanaydı ama olmadı.maçın hakkı beraberlikti.fenerbahce'yi yürekli oyunundan dolayı kutluyorum.ama bir carvalho vardı bu takımda nerde o?sakat değilse t.d. çok akıllıca(!)bir iş yapmış aferin ona.akinfeev de lazım bu takıma o da belli.
3 Ekim 2007 14:48
dekman-do
arkadaşım beni ülke puanı ilgilendirmez.fenerbahce kazanıp ben avrupada mücadele etmesem de olur.tamam mı?ben taraftarım,tarafım,Beşiktaş'ın tarafındayım.benim gerçek rakiplerim kimler?niye onları destekleyeyim?
klüp bazında taraftarlıkla ne zamandan beri vatanseverlik veya milliyetçilik ölçüldü?siz sanmayın ki dünyanın heryerinde insanların dogrusu sizin dogrunuz.daha ileri gideyim mi?bir cumhuriyet kuruluyordu,cumhuriyet içinde ona ne oldu?(merak etmeyin onun da gercek nedenini biliyorum ama madem klişelerden yola çıkarak tartışacaz.)buyrun....
3 Ekim 2007 20:39
doğangörünümlüşahin
Cska nın yedek kalecisi dun oynayan asıl kalecileri İgor Akinfeev şu anda dünyanın en iyi kalecileri arasında gösteriliyor.Geçen sene şampiyonlar ligi performansı da bunu kanıtlıyor...
mavera.. demis ki:
cska nın kalecisi tam bir acemi, fener geç keşfetti adamı, istanbulda cskyı rahay yener diye düşünüyorum artık..
3 Ekim 2007 20:48
mallory knox..
edu nun üstüne gitmeye gerek yokk şu saatten sonra yapcak birşey yok..selçuk yulanın bugnkü köşe yazısında (genelde çok körü körüne fneeri savunur bence) okuduum çok mantıklıydı..geçen sene deivid e okdr tepki gösterdik ve zico bi şeklde takıma bu adamı kazandırdı..taraftar tepki gösterdi zico ben güveniorum dedi ve deividd bugnkü haline geldi..edu da hem taraftar hem yönetim desteiyle tıparlicaktır..bidaha böle hata yapamaz kolay kolay....şuanda herkes eduya sövse bundan daha iyi durumda olmaz dahada kötüye gider..o yüzden bana göre hep destek tam destek
4 Ekim 2007 19:05
polater
fenerin gol yiycegi belliydi. Macın başında golu bulduk ve sonra oyunu tamamen rakibe bıraktık ve bi güzel golleri yedik. Zico gecen seneden hiç ders almamış (Az alkmar macın da 2-0 dan sonra 2 gol yiyip elenmiştik). Bu takım kapanınca gol yiyo.Ayrıca Colin Kazımı zico niye oynatmıyo bir türlü anlıyamıyorum. Adamda inanılmaz bir fizik ve kuvvet var. Bence zico Kazım'ı kezmanın yerinde biraz denemeli. Bu adam forvette çok can yakar gibime geliyo.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/14843
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.